Neringa pagal COVID-19 rodiklius – vėl autsaiderių priekyje

Koronavirusas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2023-07-12

Antradienį šalyje patvirtinta 18 naujų COVID-19 atvejų, iš kurių du žmonės užsikrėtė antrą kartą, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje susirgo du asmenys.

Savaitinis naujų susirgimų skaičius šalyje sumažėjo 34,7 proc., uostamiestyje – 36,4 proc.

Atvejų skaičius, per dvi savaites tenkantis 100 tūkst. šalies gyventojų, dabar yra 7,2, Klaipėdoje – 10,5 atvejo ir uostamiestis atsidūrė 11-oje vietoje tarp autsaiderių.

Pirmoje vietoje pagal šį rodiklį dabar jau yra Neringa, nors joje serga vos vienas žmogus, o per pastarąją parą naujų atvejų kurorte nefiksuota. Tačiau pagal 100 tūkst. gyventojų tenkantį susirgimų skaičių čia šis rodiklis yra aukščiausias – 27,7 atvejo.

Tuo metu šalyje jau yra 19 savivaldybių su nuliniu rodikliu, tarp jų – penkios iš Vakarų Lietuvos: Šilutė, Šilalė, Rietavas, Palanga ir Skuodas.

Šalyje vis dar serga 330 gyventojų, Klaipėdoje – 26.

Po ilgesnės pertraukos šalyje fiksuota viena mirtis nuo COVID-19 ir aukų skaičius jau yra 9691. Klaipėdoje jis nesikeičia nuo balandžio pradžios (431).

Antradienį šalyje buvo paskiepyti vos du gyventojai.

Žymos: | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Klaipėdoje auga pagrindiniai COVID-19 rodikliai

Ketvirtadienį Lietuvoje patvirtinta 14 naujų koronaviruso atvejų, iš kurių vienas žmogus užsikrėtė antrą kartą. Klaipėdoje po 5 dienų pertraukos registruoti ...
2024-05-17
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Blogiausi COVID-19 rodikliai - jau Palangoje

Trečiadienį Lietuvoje patvirtinta 18 naujų koronaviruso atvejų, iš kurių trys žmonės užsikrėtė antrą, du – trečią kartą. Klaipėdoje penktą parą ...
2024-05-16
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Klaipėdoje tęsiasi dienos be naujų COVID-19 atvejų

Antradienį Lietuvoje patvirtinta 12 naujų koronaviruso atvejų (vienas žmogus užsikrėtė antrą, dar vienas – trečią kartą), skelbia Valstybės duomenų agentūra. ...
2024-05-15
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This