Karklės festivalyje ir vėl gausiai užderėjo narkotikų (0)

Regionas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2023-08-13

Tradicinio Karklės festivalio lankytojai niekaip nepasimoko iš ankstesnių renginių, kurių metu policijos pareigūnai semte semė narkotikų mėgėjus. Analogiška situacija buvo fiksuota ir šįkart.

Policija pranešė, kad šį šeštadienį šiame festivalyje užfiksavo septynis tokius atvejus.

Jau ryte apsaugos poste apsaugos darbuotojas daiktų apžiūros metu pas 22-iejų vaikiną kelioniniame krepšyje rado plastikinį indelį, kuriame buvo aštuoni folijos lankstinukai su žalios spalvos, augalinės kilmės, specifinio kvapo, įtariama, narkotine medžiaga. Popiet irgi apsaugos poste įkliuvo 28-erių vyras, kelnių kišenėje turėjęs plastikinį indelį su baltos spalvos biria galimai narkotine medžiaga.

15.30 val. pareigūnams patruliuojant su tarnybiniu šunimi Naruto pastarasis palapinių teritorijoje rado narkotinių medžiagų.

19 val. apsaugos darbuotoja patikrinimo metu pas 21-erių merginą rado dėžutę, kurioje buvo dvi žalios spalvos tabletės, kaip įtariama, narkotinės medžiagos. Taip pat buvo rastos dvi suktinės.

21.25 val. automobilių parkavimo aikštelėje pareigūnai pas 22-iejų vaikiną rado folijos lankstinuką, kuriame buvo baltos spalvos milteliai, galimai narkotinė medžiaga. Dar po valandos aikštelėje 28-erių vyras numetė mažą plastikinį maišelį su baltos spalvos milteliais. O prieš vidurnaktį patikros poste pas 31-erių vyrą rastos dvi dėžutes, kurių vienoje buvo plastikinis maišelis su dvidešimt raudonos spalvos tablečių. Kitoje dėžutėje buvo plastikinis maišelis su rudos spalvos medžiaga.

Pradėti tyrimai dėl narkotinių medžiagų laikymo savo reikmėms.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Karklėje bus griaunami neteisėtai suręsti pastatai ir tvoros

Neteisėtai valstybinėje žemėje, prie sklypo Karklininkų g. 51, Karklės kaime, Klaipėdos rajone, pastatyti statiniai turi būti nugriauti, jų statybvietė sutvarkyta per ...
2024-05-10
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Pora aiškinsis teisme dėl stiprių narkotikų

Klaipėdos apygardos prokuratūroje baigtas ikiteisminis tyrimas ir teismui su kaltinamuoju aktu perduota baudžiamoji byla, kurioje 47-erių vyras ir 21-erių moteris ...
2024-05-06
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Du gimnazistai ir studentas kaltinami psichotropinių medžiagų platinimu

Klaipėdos apygardos prokuratūra praneša baigusi ikiteisminį tyrimą ir teismui perdavusi baudžiamąją bylą, kurioje du gimnazistai ir vienas studentas kaltinami neteisėtu ...
2024-04-29
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This