Kaip nauja valdžia gatves lopo* (4)

Spyglys
Spyglys
2023-08-29

Spyglys pasižvalgė, kaip naujoji Klaipėdos valdžia, labai mylinti ir gerbianti vairuotojus, lopo liberalų ir konservatorių laikais sudarkytas uostamiesčio gatves. Ir pakraupo: prasčiau nei prie Grubliausko, ką bekalbėti apie Taraškevičių ar Gentvilų dinastiją! Tačiau „dirba” sparčiai… Štai – Spyglio fotoreportažas: situacija Herkaus Manto ir Liepos gatvėse bei take į Vasaros koncertų estradą.

Kaip matote – liūdnas vaizdelis. O pabandykite važiuoti – pajusite, kad po dabartinio lopymo automobilių ratai turi važiuoti per dar didesnes kliūtis: dantys gali išbarškėti…

Spyglio moralas: jeigu tik taip pavyksta tie remontai, tai, vyrai, geriau jų nedarykite…

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: | |

Komentarai (4):

Atsakymai į “Kaip nauja valdžia gatves lopo*”: 4

  1. Marijus parašė:

    Nu baikit – ta pati panelė, tik kita suknelė. Kai viešnamy lovas perstato, o kontingentas tas pats – nėr ko kito ir tikėtis. Patys sau darbus užsako, patys juos iš savęs ir priima. Ir tikrai nereik apsismarsinusio gentvilyno garbinti… Obuolių po kriaušėm nebūna…. O vaisius savom „išmanikom” puikiai matomas per „žydruosius ekranus”… ?

  2. Darius parašė:

    Ta ar kita valdžia tas pats rezultatas saujoj. Dešimtmetį ir prašom ir rašom.. kereguoja į miestiečių problemas. Konkrečiai : Priestočio darve riedantys daugiatoniI sunkvežimiai į Klasco baisiniu garsu bilda per nekokybiškai įrengtus komunikacijų šulinius. Naktį drumsčia miegą. Nesiima valdžiažmogiai spręsti problemų prie betkokios valdžios. Nei sutvarko šulinių dangčių bėdas nei kontroliuoja daugiatonių puspriekabių tech stovį (išdilusių įvorių laisvumas važiuojant per kelio duobes sukelia didžiulį garsą puspriekabėjs kuris prilygsta griaustinio garsui) kas yra akivaizdu kad didžioji dalis puspriekabių yra tech netvarkingos. Jos gal tinka laukuose gtūdus vežiot bet mieste joms nevieta.

  3. Rimas parašė:

    … kokie atlyginimai, tokia ir darbo kokybė !!! Visi specialistai savo srities jau senai dirba užsienio kompanijose už normalius atlyginimus, o Lietuvoje dirbti paliko tik niekam tinkami darbininkai, kurie niekur kitur nepritapo.

  4. Alfredas parašė:

    Ne remontas, o pasityčiojimas iš savo darbo.. Kokybė tragiška, darbas niekam tikęs.. Sučiupti už „konkolų” ir priversti perdaryti tą darbą.. Be žodžių – šūdžiai, ir kitaip nepasakysi..
    PASITYČIOJIMAS..!! BĖDA..!! ir kas atsakys už tokio darbo kokybę..?! Lai paskelbia..!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Klaipėdą reprezentuos burgerių valgymo festivalis*

Klaipėdoje jau matyti akivaizdžios kultūrinės permainos – tradicija tampa mėsainių (lietuviškai – burgerių) festivalis. Spyglys prognozuoja, kad ilgainiui tai būsiąs ...
2024-05-16
Skaityti daugiau

Spyglys

Už šierinimą feisbuke - padorus atlygis*

Spyglys, „Atviroje Klaipėdoje” perskaitęs, jog Slaugos ligoninei paskirta vadovauti jauna simpatiška blondinė, net neabejoja, jog ji pasidomės, už kokius didžius ...
2024-05-15
Skaityti daugiau

Spyglys

Ar meras pateiks pasiūlymą mašinas vežti autobusais nemokamai?*

Kodėl dviratį nemokamai galima vežti miesto autobusu, o automobilio – ne? – pasipiktino Spyglys, girdėdamas nesibaigiančias Klaipėdos politikų diskusijas, kaip ...
2024-05-15
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This