Drakonas mirė, tegyvuoja Slibinuks!* (2)

Spyglys
Spyglys
2023-10-31

Spyglys pastebti, kad UAB „RSV projektai” vadovas ir savininkas Arūnas Liubinavičius prisitaiko prie bet kokių aplinkybių, prie bet kurių valdžių ir ponų. Jo vadovaujama kontora jau dešimtmečius aptarnauja beveik visas savivaldybės įmones, o jis pats pernai dar įsidarbino šiukšlių tvarkymo (KRATC) projektų vadovu komunikacijai.

Stojo nauja valdžia, kuri, rodėsi, grasino prikirpsianti visiems seniems vilkams ir slibinams uodegas. Bet kur tau! Štai UAB „Klaipėdos paslaugos” (buvę autobusų šoferiai) ėmė ir paskyrė 12 tūkstančių eurų vertės kontraktą „RSV projektams”.

O kad dar smagiau būtų, pati savivalda dar 7 tūkstančių eurų kontraktą pakišo. Už kažkokį žaidimą ar konkursą vaikučiams.

Spyglio moralas: Drakonas mirė, tegyvuoja Slibinuks!

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: | | | | |

Komentarai (2):

Atsakymai į “Drakonas mirė, tegyvuoja Slibinuks!*”: 2

  1. neringa parašė:

    Dar reikia paminėti, kad apie šią akivazdžiai korumpuotą situaciją viešai kalba tik „Atvira Klaipėda”. O „Vakarų ekspresas”, „Klaipėdos dienraštis” ar kita žiniasklaida tyli, nes juk bijo prarasti dosnius savivaldybės užsakymus, kuriuos jiems neša tas pats Liubinavičius ir su juo „reikia draugauti”. Labai šlykščios sovietmečio poniatkės visame gražume.

  2. neringa parašė:

    tikrai labai bjauru, kai Klaipėdos valdininkai akivaizdžiai maitina vieną Liubinavičiaus kontorą metų metus, dešimtmečius. Ir kad būtų už ką…. Nykūs tekstai, neadekvačios kainos. GĖDA. Ir akivaizdi korupcija.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Rengiami automobilių parkavimo rinkliavos „atlaidai”

Klaipėdos meras siūlo praplėsti Raudonąją parkavimo zoną, Mėlyną zoną priskirti Žaliajai, tačiau atsisakyti rinkliavos rinkimo ne sezono metu – nuo rugsėjo ...
2024-05-16
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Teritorijai, kur regimi ir nauji savivaldybės rūmai - architektūros konkursas

„Šiais metais numatytas ir architektūrinis konkursas, – pasakojo bendrovės „Klaipėdos energija” generalinis direktorius Rolandas Baltuonis apie įmonei priklausančių teritorijų Dangės gatvėje, ...
2024-05-15
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

„Viesulo“ vadovui - kontrolierių kirčiai

Nors Klaipėdos savivaldybės meras Arvydas Vaitkus neseniai „Viesulo” sporto centro vadovo Vaclovo Gedvilo darbą įvertino gerai, Kontrolės komitetas antradienį rekomendavo ...
2024-05-15
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This