Klaipėdos rajone sulaikytas jaunuolis kepinius „pagardino“ narkotikais

Kriminalai ir nelaimės
Avatar photoAtvira Klaipėda
2023-11-07

Klaipėdos apygardos prokuratūra baigė ikiteisminį tyrimą ir teismui perdavė baudžiamąją bylą dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinės medžiagos kiekiu.

Šių metų gegužę gavus informacijos apie tai, jog Gargžduose disponuojama psichotropinėmis medžiagomis, Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai patikrino įtarimų sukėlusį jaunuolį. Patikros metu 21-erių metų palangiškis su savimi turėjo kelių rūšių kepinių, kurių sudėtyje, kaip nustatyta, buvo neįprastų ingredientų.

Manoma, kad anksčiau neteistas, niekur nedirbantis vaikinas sausainių ir keksiukų sudėtį „patobulino“ psichotropine medžiaga – tetrahidrokanabinoliu. Nustatyta, kad šios psichotropinės medžiagos 29-iuose kepiniuose buvo labai didelis kiekis – 0,834 gramo.

Teisėsaugos institucijos atkreipia dėmesį į tai, kad net ir nedideli kiekiai šių stiprių kvaišalų yra pavojingi juos vartojančių asmenų sveikatai ar gyvybei.

Jaunuoliui pareikšti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo labai dideliu psichotropinės medžiagos kiekiu. Šiuo metu jam taikoma kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Už neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu numatytas laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų.

Žymos: |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Karklėje bus griaunami neteisėtai suręsti pastatai ir tvoros

Neteisėtai valstybinėje žemėje, prie sklypo Karklininkų g. 51, Karklės kaime, Klaipėdos rajone, pastatyti statiniai turi būti nugriauti, jų statybvietė sutvarkyta per ...
2024-05-10
Skaityti daugiau

Regionas

Infrastruktūros mokestis – investicijoms į Klaipėdos rajoną

Prieš trejus metus visoje šalyje įsigaliojo Infrastruktūros plėtros įstatymas, kuris savivaldybes įpareigojo taikyti infrastruktūros plėtros mokestį. Taip buvo siekiama suvaldyti ...
2024-05-09
Skaityti daugiau

Regionas

Buvęs Kretingos politikas sutiko grąžinti pinigus į biudžetą: pasirašyta taikos sutartis

Nutraukta Plungės apylinkės teismo Kretingos rūmuose nagrinėta civilinė byla dėl keliolikos tūkstančių eurų išieškojimo iš buvusio Kretingos rajono savivaldybės tarybos ...
2024-05-07
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This