Savivaldybė nusipirko nemokamas tarpininkavimo paslaugas

Miestas
Avatar photoArtūras Šulcas
2023-11-14

Klaipėdos savivaldybė po neskelbiamos apklausos procedūrų  pasirašė 0,00 Eur vertės sutartį su UADBB „Rizikos cesija” dėl darbuotojų neprivalomojo sveikatos draudimo tarpininkavimo paslaugos. Ši paslauga nemokamai bus teikiama trejus metus.

„Paslaugų gavėjas paslaugų teikėjui nemoka, paslaugų teikėjas gauna komisinį atlyginimą tiesiogiai iš draudimo bendrovės, su kuria paslaugų gavėjas sudaro draudimo sutartį”, – rašoma sutartyje.

Numatytas komisinio atlygio dydis – 2,89 %.

Sutarta, kad šis fiksuotas įkainis procentais per visą sutarties galiojimo laikotarpį nebus perskaičiuojamas dėl pasikeitusių mokesčių, pagal bendrą kainų lygio kitimą ar prekių, paslaugų ar darbų grupių kainų pokyčius. 

„Rizikos cesija” taip pat įsipareigojo savivaldybei per metus suorganizuoti ne mažiau kaip tris nuotolines paskaitas „darbuotojų sveikatos gerinimo, organizacijos mikroklimato gerinimo, aktualiomis psichologinėmis temomis”. Ji taip pat įsipareigojo teikti konsultacijas savivaldybei ruošiant sveikatos draudimo pirkimo sąlygų technines specifikacijas.

Savivaldybė savo ruožtu įsipareigojo šiam tarpininkui sudaryti visas sąlygas, suteikti informaciją ar dokumentus, reikalingus sutartyje numatytoms paslaugoms suteikti.

Nors sutarties vertė – 0,00 Eur, joje yra numatomos 100 – 500 eurų vertės sankcijos paslaugų teikėjui už padarytus pažeidimus.

Žymos: | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Atnaujins sustingusią „Mėlynojo proveržio” strategiją

2018 metais patvirtintą skambiai pavadintą pirmąją tokią visoje šalyje Klaipėdos miesto ekonominės plėtros strategiją iki 2030 metų („Mėlynąjį proveržį”) rengiamasi atnaujinti. ...
2024-05-18
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Rengiami automobilių parkavimo rinkliavos „atlaidai” (atnaujinta)

Klaipėdos meras siūlo praplėsti Raudonąją parkavimo zoną, Mėlyną zoną priskirti Žaliajai, tačiau atsisakyti rinkliavos rinkimo ne sezono metu – nuo rugsėjo ...
2024-05-16
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Teritorijai, kur regimi ir nauji savivaldybės rūmai - architektūros konkursas

„Šiais metais numatytas ir architektūrinis konkursas, – pasakojo bendrovės „Klaipėdos energija” generalinis direktorius Rolandas Baltuonis apie įmonei priklausančių teritorijų Dangės gatvėje, ...
2024-05-15
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This