Vadovo Klaipėdos miesto poliklinikai dar neieškoma (2)

Sveikata
Avatar photoArtūras Šulcas
2023-11-25

Spalio pabaigoje Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus atšaukė savivaldybės pavaldume esančių trijų įstaigų vadovų konkursus. Tarp jų – ir konkursą dėl Klaipėdos miesto poliklinikos, į kurią miesto vadovai planuoja sukelti ir kitas savivaldybės poliklinikas, vyriausiojo gydytojo. Kitų įstaigų vadovų  jau ieškoma, o minėtos poliklinikos vadovo konkursas dar nepaskelbtas.

Klaipėdos miesto poliklininka. Palmiros Mart nuotr.

Inga Gelžinytė-Litinskienė, Savivaldybės administracijos Personalo vedėja, teigia, kad sąlygos šiam konkursui dar teberuošiamos, o jį paskelbti planuojama gruodį.

Šiuo metu savivaldybė ieško direktorių Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biurui, Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namams bei VšĮ „Klaipėdos paplūdimiai“.

Spalio 27 dieną savivaldybė pranešė, kad „dėl nepakankamo pretendavusių asmenų skaičiaus, papildomo tinkamiausių kandidatų pritraukimo, pasinaudojant personalo paieškos ir atrankos įmonių teikiamomis paslaugomis, organizavimo” bei kitų aplinkybių yra atšaukti Klaipėdos miesto savivaldybės pavaldume esančių įstaigų vadovų konkursai. Jie esą bus organizuoti iš naujo, pagal mero naujai patvirtintus nuostatus.

Kiek asmenų pretendavo užimti įstaigų vadovų pozicijas dabar jau nutrauktuose konkursuose, neskelbiama. 

Savivaldybė dar ieško ir trijų ikimokyklinių įstaigų – lopšelių-darželių  „Bangelė”, „Inkarėlis” ir „Žiburėlis“ direktorių.

Žymos: | | | | | | | |

Komentarai (2):

Atsakymai į “Vadovo Klaipėdos miesto poliklinikai dar neieškoma”: 2

  1. Pilietė parašė:

    Šaunuolis Meras,tol tikslins konkurso nuostatus,kol prastums sau įtinkantį įstaigos vadovąo o kol kas paliks Miesto poliklinikai vadovauti ūkvedę nes niekas iš,bent poliklinikoje dirbančių protingų žmonių nepanoro imtis tų pareigų,dėl įvairių subtilybių įvykusių šioje įstaigoje,o kartu ir dėl buvusios valdžios palikimo.Vicemerė Raugelė,medicininių reikalų žinovė,oriai žygiuodama persavivaldybės pavaldume esančias sveikatos priežiūros paslaugas teikiančias įstaigas,nesiteikdama pakalbėti su dirbančiaisiais savo sričių žinovais ,teikia merui patarimus ir įžvalgas kaip viską reikia sutvarkyti.Dar spalio mėnesį ,kai Meras intensyviai propagavo vienos poliklinikos žavesį ,ir diskutavo apie stipraus sveikatos (kompetencijų) centro sukūrimą buvusioje trečioje poliklinikoje, ,vicemerė iškilmingai pareiškė apie turimą puikų kandidatą į kuriamo sveikatos centro vadovus ir drąsiai skyrė šią įstaigą koordinatore. Sėkmės Merui ir jo patarėjams sveikatos priežiūros klausimais.,renkantis įtinkančius minimų įstaigų vadovus.

  2. klausimas parašė:

    Konkurse į sveikatos biuro vadovo vietą buvo 4 kandidatai kokių pagrindu jis nutrauktas ir skelbiams iš naujo

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Kodėl Verslo grupės vadovu Arvydas Vaitkus paskyrė save?*

Pats save paskyrė… Dėl garbės? Garbės ir pripažinimo jam, jo nuomone, žinoma vis dar trūksta, – tai matyti iš šalies ...
2024-05-12
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Klaipėdos poliklinikos: rekonstrukcijos projektas gerokai brangesnis nei naujo pastato

Pasirinkus ne pačią mažiausią kainą pasiūliusį rangovą, Klaipėdos miesto poliklinikos atnaujinimo projektavimas savivaldybei kainuos apie 150 tūkstančių eurų daugiau nei ...
2024-05-11
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Jono Polovinsko-Budrio vardas Klaipėdoje skambės dažniau 

Viena iš uostamiestyje veikiančių Šaulių sąjungos kuopų nuo šiol vadinsis Klaipėdos prijungimo prie Lietuvos karinės operacijos vado Jono Polovinsko-Budrio vardu. ...
2024-05-10
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This