Meras kviečiasi į valdžią prezidentą Germaną Čepą* (2)

Spyglys
Spyglys
2023-12-13

Sužinojęs, kad meras pasiūlė prezidentą Germaną Čepą skirti nariu į Klaipėdos miesto savivaldybės bendruomenės sveikatos tarybą, Spyglys nutarė pasidomėti, kas šį Klaipėdos gatvių ir pliažų politiką išrinko prezidentu.

Germanas Čepas tarp partijos bičiulių (pirmoje eilėje – penktas iš dešinės). Partijos nuotr.

Ogi VšĮ „Plaukimas visiems“, registruota Skuode, kurioje sezoniškai dirbai 5-6 asmenys. Gruodžio pradžioje ten nebuvo nė vieno mokesčių mokėtojo. Toje prezidentinėje įstaigoje atlyginimai nesiekia 1000 eurų „ant popieriaus”. Tačiau labiausiai prezidentinė įstaiga mėgsta bylinėtis teismuose: viešai yra pasiekiama informacija apie tai, kad per 6 metus VšĮ „Plaukimas visiems” dalyvavo net 27 aukštesnės instancijos teismų bylose. Kaip ieškovas, pareiškėjas ir dar bala žino kas, nes ne viskas yra vieša.

Šis prezidentas dalyvavo ir ne viename pikete prieš miesto valdžią, barė ją iš „Klaipėdiečių tribūnos”. Per kažkurį tarpą tarp teismų ir piketų prezidentas Germanas Čepas tapo Sauliaus Skvernelio įkurtos partijos Klaipėdos regiono valdybos nariu. 

Spyglys sveikina Klaipėdos merą Arvydą Vaitkų, pasirinkus sau lygų prezidentą.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: | | | |

Komentarai (2):

Atsakymai į “Meras kviečiasi į valdžią prezidentą Germaną Čepą*”: 2

  1. Štirlicas parašė:

    Įdomu, pagal kurią partiją Spyglys Šulcė dabar dainuoja? Rašydamas ir duoną užsidirba??

  2. Oho parašė:

    Tikrai, pasirinkimas „geras”. Bet ir šalia buvusios Seimo narės partijos sąrašuose atsiranda Klaipėdos „žvaigždžių”, praeitoje kadencijoje, jai esant kitoje partijoje, sąrašo vedantysis irgi buvo Klaipėdoje „pasižymėjęs”.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Apie pagalbą tautinėms mažumoms

7883 klaipėdiečiai (11,83 proc.) iš 67 346 dalyvavusiųjų pirmajame prezidento rinkimų ture balsavo už atvirai prorusišką kandidatą Eduardą Vaitkų. Viešojoje ...
2024-05-14
Skaityti daugiau

Spyglys

Nuo godumo ir kuklumo nemirs*

Pinigais sočiai Klaipėdos valdžios maitinami vietos laikraščiai jau nebežino kaip ir atsidėkoti – pasirengę merui stačiai po uodega sulįsti. Mat, kuo ...
2024-05-14
Skaityti daugiau

Spyglys

Štai kur klausimas*

Spygliui, pamačiusiam operatyvinę nuotrauką iš mero prieangio, kuris, beje, dabar yra užrakintas bei nepasiekiamas ne tik eiliniam klaipėdiečiui, bet ir ...
2024-05-14
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This