KRATC dovanos plaktukus* (3)

Spyglys
Spyglys
2023-12-18

Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras (KRATC), ruošdamasis sutikti Kalėdas ir Naujuosius metus, dovanoms įsigijo plaktukų beveik už 4 000 eurų.

Plaktukas, žinia, yra metalo gabalas, dažniausiai su medine rankena, pritaikytas smūgiuoti į tam tikrą objektą, pavyzdžiui, vinį. Kartais juo dėl finansinių ar moralinių paskatų smūgiuojama ir į pakaušį ar kaktą kokiam nors nesusipratusiam piliečiui. Išgyvenusieji sako, kad skauda.

Spyglys spėja, kad pirmiausiai plaktukus KRATC dovanos savivaldybės tarybos nariams. Kaip priminimą, kad reikia balsuoti už mero pasiūlytą šiukšlių tvarkymo branginimą 37 procentais. Kas bus už tai nebalsavusiems, žino tik plaktuko galvutė.

Likusieji platukai bus dovanoti Seimo nariams bei piliečiams, vengiantiems mokėti rinkliavą už nuosavų šiukšlių tvarkymą, arba tiems, kurie atsisakys priimti konteinerius maisto atliekoms pūdyti. Dovana bus pristatyta tiesiai į makaulę.

Spyglio moralas: ech, koks geras jausmas turėti rankoj plaktuką!

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: | | | | |

Komentarai (3):

Atsakymai į “KRATC dovanos plaktukus*”: 3

  1. Necontribee parašė:

    Ačiū Spygliui, kad galime skaityti be Contribee

  2. Marijus parašė:

    Plaktukus irgi už mūsų visų pinigus nusipirko… Kaip paprasta- kažkoks ex „mero” išperėtinis, senai gyvenantis savo susigalvotam pasaulėly, patapo kažkieno valia ministeriu, susirgo žodine tryda, savo liguistas fantazijas pateikdamas kaip viešpaties žodį ir visos šalies prie lovio prisibrovę pusdurniai puolė uoliai vykdyti. Klausimas- jie tikrai tokie buki, kad nesugeba galvoti ar jiems, kaip Maximai – pokui- pinigai nekvepia?

  3. tuk tuk dunduk parašė:

    Čia plaktukai (dalys) baldų smulkintuvui…?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Nuo godumo ir kuklumo nemirs*

Pinigais sočiai Klaipėdos valdžios maitinami vietos laikraščiai jau nebežino kaip ir atsidėkoti – pasirengę merui stačiai po uodega sulįsti. Mat, kuo ...
2024-05-14
Skaityti daugiau

Spyglys

Štai kur klausimas*

Spygliui, pamačiusiam operatyvinę nuotrauką iš mero prieangio, kuris, beje, dabar yra užrakintas bei nepasiekiamas ne tik eiliniam klaipėdiečiui, bet ir ...
2024-05-14
Skaityti daugiau

Spyglys

Apetitas išaugo*

Kaip ir buvo prognozuota, UAB „RSV projektai” vadovas ir savininkas Arūnas Liubinavičius mikliai prisitaikė prie mero Arvydo Vaitkaus kietos rankos ...
2024-05-13
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This