„Wolt“ žengė į Lietuvos pajūrį

Verslas

Sparčiai Europoje auganti Suomijos maisto pristatymo bendrovė „Wolt“ žengė į trečiąjį Lietuvos miestą –savaitgalį pirmieji užsakymai buvo pristatyti klientams Klaipėdoje. Naudojant „Wolt“ programėlę maisto  užsisakyti galima iš populiariausių Klaipėdos restoranų, atrinktų atsižvelgiant į siūlomų patiekalų kokybę, populiarumą ir vartotojų rekomendacijas. „Wolt“ partnerių sąrašas pajūryje plėsis – kiekvieną savaitę prie jo prisijungs nauji restoranai.

 Tarp pirmųjų „Wolt“ partnerių Klaipėdoje – mėsainius siūlantys „Dock“, kinų maisto restoranas „Jing Bin Lou“, japonišką maistą siūlantis „Sushi Express” ir dešimtis kitų populiarių restoranų.

Wolt nuotr.

„Sparčią „Wolt“ plėtrą Lietuvoje skatina patys mūsų klientai. Klaipėdoje dar prieš startą turėjome daugiau nei 1000 registruotų „Wolt“ vartotojų, žmonės aktyviai kvietė ateiti į jų miestą rašydami mums socialiniuose tinkluose, siūlydami restoranus, su kuriais turėtume bendradarbiauti“, – pranešime spaudai cituojama  „Wolt“ vadovė Baltijos šalyse Liis Ristal.

Pernai rugsėjį Vilniuje veiklą pradėjęs „Wolt“ vasario pabaigoje klientus pradėjo aptarnauti ir Kaune, o šiuo metu Lietuvoje turi per 100 000 registruotų vartotojų. Vilniuje „Wolt“ programėlės vartotojai jau gali užsisakyti maisto iš daugiau nei 120 restoranų, Kaune „Wolt“ partneriais jau tapo daugiau kaip 40 populiarių restoranų.

„Klientų susidomėjimas „Wolt“ paslauga Lietuvoje viršijo lūkesčius. Šalyje startavę rugsėjį, žengiame jau į trečią miestą, bendradarbiaujame su beveik 200 geriausių restoranų, o šiandien maisto per „Wolt“ programėlę užsisakyti jau gali milijonas šalies gyventojų“, – „Wolt“ rezultatus Lietuvoje pristatė L..Ristal.

Nors Lietuva neretai pavadinama picų mėgėjų šalimi, „Wolt“ statistika rodo, kad užsisakydami maisto į namus klientai Vilniuje ir Kaune renkasi egzotiškesnius Azijos bei Meksikos virtuves siūlančius restoranus. Populiariausi patiekalai yra WOK su lakštiniais makaronais, meksikietiškos buritos ir plėšytos kiaulienos mėsainiai, sparčiai populiarėja įvairios salotos ir kiti sveiko maisto patiekalai.

INFORMACIJA

2015 m. Suomijoje įkurtas startuolis „Wolt“ šiuo metu teikia paslaugas Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Suomijoje, Švedijoje, Danijoje, Norvegijoje, Gruzijoje ir Vengrijoje. Klaipėda tapo 25-uoju miestu, kuriame galima užsisakyti maisto su „Wolt“ programėle. „Wolt“ partnerių sąraše yra daugiau nei 2000 restoranų.

 

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Populiariausi kurjerių pristatomi patiekalai - picos, kebabai ir burgeriai

Lietuvos regionai skiriasi ekonomine padėtimi, tarmėmis, vairavimo įpročiais ir t. t., tačiau juos – bent didžiuosiuose šalies miestuose ‒ vienija ...
2024-04-02
Skaityti daugiau

Verslas

Klaipėdoje pradeda veikti „Wolt Market“ parduotuvė

Technologijų bendrovė „Wolt“ pranešė, jog trečiadienį atidaro pirmąją maisto prekių parduotuvę „Wolt Market“ Klaipėdoje. Tai jau trečioji „Wolt Market“ koncepto ...
2023-03-01
Skaityti daugiau

Verslas

Miesto gimtadienio proga maistą pristatys nemokamai

Kiek daugiau nei prieš metus Klaipėdoje startavęs maisto pristatymo startuolis „Wolt“ praneša Klaipėdos gimtadienio proga rugpjūčio 1-ąją maisto pristatymo paslaugas teiksiantis ...
2019-08-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This