Gargžduose avarijoje sužalota mergaitė, Neringoje žuvo senjoras

Regionas
Avatar photoPalmira Martinkienė
2024-01-12

Ketvirtadienio ryte per Gargžduose ir Nidoje įvykusias avarijas buvo sužalota mažametė bei žuvo pagyvenęs vyras. Netrūko ir girtų vairuotojų.

Apie 8.10 val. Gargžduose, Kuršlaukio g., automobilis „Renault Trafic“, kurį vairavo 62 metų vyras, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Peugeot 508“. Pastarąjį vairavo 29 metų moteris.

Per eismo įvykį nukentėjo kartu su moterimi važiavusi mergaitė, gimusi 2022 m. Ji paguldyta į ligoninę.

Tuo metu ankstų penktadienio rytą, apie 4 val., kelio Nida-Smiltynės pl. 32-ame km. rastas nuo kelio nuvažiavęs ir apvirtęs automobilis „Opel Vivaro“. Per eismo įvykį žuvo 73 metų automobilio vairuotojas.

Atsidūrė areštinėje

Ketvirtadienį apie 12.48 val. Klaipėdoje, Statybininkų pr. ir Gedminų g. sankryžoje, susidūrė trys automobiliai – „Renault“, „Ford“ ir „Toyota“. Nuo 48 metų automobilio „Renault“ vairuotojo sklido stiprus alkoholio kvapas, judesiai buvo nekoordinuoti, kalba nerišli, tačiau pasitikrinti blaivumą vyras atsisakė. Jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Ten pat atsidūrė ir girtas Klaipėdos rajone automobilį vairavęs vyras. Naktį į penktadienį, apie 1.03 val. gautas pranešimas, kad Palangos pl. važiuojančio automobilio „VW Touran“ vairuotojas gali būti neblaivus. Minėtą automobilį sustabdžius ties posūkiu į kelią Klaipėda–Jokūbavas, jo 42 metų vairuotojui nustatytas 2,30 prom. girtumas.

INFORMACIJA

Policijos departamento duomenimis, iš viso šiemet šalyje avarijose jau žuvo 4 žmonės, sužeisti 66.

Žymos: | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Gargždų 771-ajam gimtadieniui - Mažoji dainų ir šokių šventė 

Klaipėdos rajono savivaldybė skelbia, kad 771-asis Gargždų gimtadienis bus švenčiamas keturias dienas – nuo gegužės 30-osios iki birželio 2 dienos. ...
2024-05-10
Skaityti daugiau

Regionas

Infrastruktūros mokestis – investicijoms į Klaipėdos rajoną

Prieš trejus metus visoje šalyje įsigaliojo Infrastruktūros plėtros įstatymas, kuris savivaldybes įpareigojo taikyti infrastruktūros plėtros mokestį. Taip buvo siekiama suvaldyti ...
2024-05-09
Skaityti daugiau

Politika

Aktyviausiai iš anksto balsuoja neringiškiai, tarp pasyviausių - Kretingos rajonas

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) skelbia, kad per dvi išankstinio balsavimo dienas rinkdami prezidentą ir spręsdami referendume dėl pilietybės išsaugojimo iki ...
2024-05-08
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This