Klaipėdos motociklų ir motorolerių mūšis – neišvengiamas*

Spyglys
Spyglys
2024-01-21

„Atstovauju neformaliai normalius motociklus”, – taip Eismo saugumo komisijai prisistatė vardo nepasakęs veikėjas.

„Kas yra normalus?”, – jo paklausė savivaldybės veteranas Kastytis Macijauskas.

„Normalūs yra visi tie, kurie nedaro nesąmonių”, – atsakė motociklų atstovas.

„Tai savivaldybė tarybos nariai galės įvažiuoti į Karlskronos aikštę”, – lengviau atsikvėpė Kastytis baltalytis, svarstant motociklų prašymą leisti jiems statyti savo ratus šioje aikštė iki 24 val. 

O motocikjlų atstovas visaip įžeidinėjo motorolerių savininkus: „Jie aktyvūs pasidaro kaip vabalai nuo 11 val. iki paryčių. Jų ten neturėtų būti”.

Į klausimą, ar su motoroleriais bus galima į Karlskronos aikštę įvažiuoti, jis atsakė: „Turbūt galės, bet jie vabalai, o mes!” Ir pūtėsi: „Pas žmones, žinot, gražių motociklų yra”… Ir pridūrė, kad „jeigu kas nors bandys nesąmones daryti, bus pačių mūsų sudrausmintas”.

Buvęs Klaipėdos kelių policijos viršininkas irgi turėjo motociklą – nežinia, ar jis normalus ar ne, – bandė išsišokėlį provokuoti Kastytis. Ir gavo atsakymą, kad dėl to į policiją reikėtų kreiptis, kuris yra normalus…

Į klausimą, kodėl motociklai vakarais negalėtų suvažiuoti prie skulptūros motociklui, motociklininkų atstovas atsakė, kad ten „nebent į ukrainiečių traliukus gali pažiūrėti su skulptūra”.

„Nieko nepadarysi – sluoksniuojasi visuomenė”, – konstatavo komisijos pirmininkas Algirdas Kamarauskas ir papasakojo, kad teko dalyvauti pasitarime, kur vieni jachtininkai buvo nuuuu, o kiti – NUUUU.. 

„Leiskim motociklininkams daryti, o paskui jie išsiaiškins”, – taip kažkuris komisijos narys motyvavo leidimą šeimininkauti motociklams Karlskronos aikštėje.

Spyglio duomenimis, po šitokių įžūlių pareiškimų neformalūs uostamiesčio motorolerininkai galanda kirvius, kalavijus aštrius, šarvuojasi ir rengia tepaluotą atsaką pasipūtusiems motociklininkams. Tad vasarą toje aikštėje kils didis mūšis, taškysis visų rūšių birbašiknių detalės, jų vežėjų kraujas ir kitos perteklinės detalės.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: | | | | | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Apetitas išaugo*

Kaip ir buvo prognozuota, UAB „RSV projektai” vadovas ir savininkas Arūnas Liubinavičius mikliai prisitaikė prie mero Arvydo Vaitkaus kietos rankos ...
2024-05-13
Skaityti daugiau

Spyglys

Kodėl Verslo grupės vadovu Arvydas Vaitkus paskyrė save?*

Pats save paskyrė… Dėl garbės? Garbės ir pripažinimo jam, jo nuomone, žinoma vis dar trūksta, – tai matyti iš šalies ...
2024-05-12
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos kultūros paveldas kasdien vis gražėja*

Gražiausias gražėjančio Klaipėdos kultūros paveldo pavyzdys – Kultūros paveldo departamento Klaipėdos teritorinis skyrius, Tomo g. 2. Šis pastatas pretenduoja tapti ...
2024-05-11
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This