„Neptūno” treneris tiki, kad pavyks atsitiesti

Sportas

„Stengsimės Panevėžyje reabilituotis ir atkurti mažojo finalo intrigą“, – prieš antrąsias, antradienio vakarą vyksiančias Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) bronzinės serijos rungtynes teigia „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

bcneptunas.lt nuotr.

Kol kas mažojo finalo serijoje iki trijų pergalių rezultatu 1:0 pirmauja Panevėžio „Lietkabelis”.

„Tikėjomės, kad seriją pradėsime kitaip, tačiau nepavyko. Nebuvo kruvinų kelių, nebuvo galvojimo, nieko nebuvo iš mūsų. Tikiuosi, kad pavyks mobilizuotis ir motyvuoti krepšininkus. Bandėme išsiaiškinti priežastis, kodėl taip įvyko ir tikiuosi, kad žaidėjai padarė išvadas“, – klubo pranešime cituojamas „Neptūno“ treneris.

Jis akcentavo, jog Panevėžyje jo komanda turi demonstruoti visai kitokią energiją, užsidegimą ir kovingumą.

„Klaipėdoje neatrodėme švieži, trūko energijos. Panevėžyje privalome žaisti visai kitaip ir atkurti serijos lygybę. Toks mūsų tikslas. Gali būti, kad pusfinalio serija su „Lietuvos rytu“ išvargino. Bet yra diskusija kas lengviau: ar laukti ir nieko nedaryti, ar būti žaidybiniame ritme? Nemanau, kad neptūniečiams galėtų būti neįdomu kovoti dėl bronzos medalių. Visi nori sezoną pabaigti džiugiomis natomis. Stengsimės reabilituotis ir atkurti intrigą“, – akcentavo K. Maksvytis.

Trečiosios bronzinės serijos rungtynės vyks birželio 15 dieną (penktadienį) 18.50 val. Klaipėdoje.

Jei reikės ketvirtųjų ir penktųjų LKL mažojo finalo serijos rungtynių, jos atitinkamai vyks birželio 17 dieną (sekmadienį) 17.20 val. Panevėžyje ir birželio 19 dieną (antradienį) 18.50 val. Klaipėdoje.

Visas šias rungtynes transliuos BTV televizija.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūnas“ pralaimėjo autsaideriams

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda šeštadienio vakarą Klaipėdoje nutraukė net keturiolikos pralaimėjimų seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“). Aurimo Jasilionio auklėtiniai rezultatu ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This