Gyventojai įkalinti kiemuose

Svarbu, Transportas

Trečiadienį ryte nemažai pietinės Klaipėdos dalies gyventojų pasijuto tiesiogine to žodžio prasme įkalinti savo kiemuose – iš kai kurių Jūrininkų pr. bei Bandužių g. kiemų jie negalėjo išvažiuoti su automobiliais.

Skaitytojo nuotr.

Apie tai mums pranešė Jūrininkų pr. gyvenanti klaipėdietė Rima.

„Remontuojamas Jūrininkų prospektas, Vingio gatvė, be to, dar kažkoks perkasimas vyksta, matyt, šiluminę trasą taiso. Tai  šįryt visi trys išvažiavimai į Jūrininkų pr. iš mūsų 10-ojo namo  kiemo buvo uždaryti ir aplinkiniuose kiemuose bei Bandužių g. tas pats”, – susijaudinusi pasakojo moteris, kurios vyras dėl to vėlavo į darbą.

„Mūsų kieme vos nesusidūrė keli automobiliai, po to vargais negalais pavyko išvažiuoti per kitus kiemus, išsukant pro „Pienę” , – aiškino klaipėdietė.

Paprašyta pakomentuoti susidariusią situaciją, Klaipėdos miesto savivaldybės Statybos ir infrastruktūros poskyrio vedėja Vaida Lendraitienė „Atvirai  Klaipėdai” sakė, jog  išvažiavimai iš kiemų  uždaryti dėl vykdomos Jūrininkų pr. rekonstrukcijos.

„Teks gyventojams pakentėti mėnesį kitą, gal mažiau – rangovai dirba labai greitai ir atsakingai, tikėsimės, kad su darbais neužtruks”, – sakė ji.

Paklausta, kodėl apie tai gyventojai nebuvo įspėti iš anksto, valdininkė pripažino, jog „komunikacijos, matyt, pritrūko”, tačiau vylėsi, kad pastatyti kelio ženklai gyventojams padės susiorientuoti.

Kartu ji teigė, jog visai išvažiavimai uždaryti nėra, išvažiuoti esą galima per kiemus ir ragino gyventojus šią vasarą dar pakentėti, nes, sakė, „rudeniop jau pasibaigsim tuos darbus ir turėsim gerą gatvę”.

 

Skaitytojo nuotr.

Skaitytojo nuotr.

Skaitytojo nuotr.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas, Svarbu

„Grigeo Klaipėda” vamzdžius bandys įteisinti?

Statybos leidimo neturintį vamzdyną, į kurį buvo nuvestos neišvalytos nuotekos, eksploatavusi „Grigeo Klaipėda” bandys įteisinti siūlydama atitinkamą taikos sutartį Valstybinei ...
2022-12-20
Skaityti daugiau

Kelionės laiku, Svarbu

Aikštė, prarijusi Biržos gatvę

Pasitelkdama į pagalbą Klaipėdos apskrities viešosios I. Simonaitytės bibliotekos valdomą AdM archyvą, kuriame saugomos ir ankstyvojo sovietmečio fotografijos, „Atvira Klaipėda“ ...
2020-11-07
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Už ąžuolus - dainomis ir parašais

Penktadienio pavakary Tauralaukyje susirinko kelios dešimtys klaipėdiečių, nepritariančių Klaipėdos gatvės rekonstrukcijos projektui, kurio metu būtų kertami čia augantys ąžuolai.
2020-05-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This