Per parą – vos 15 susirgusiųjų COVID-19

Koronavirusas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-04-11

Trečiadienį Lietuvoje buvo patvirtinta 15 naujų susirgimų COVID-19, iš kurių du žmonės užsikrėtė antrą kartą, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje, kaip ir antradienį, vienas žmogus susirgo pirmą kartą.

Savaitinis naujų susirgimų skaičius šalyje sumažėjo 24,2 proc., o uostamiestyje, kaip ir prieš parą, jis paaugo 50 proc.

Atvejų skaičius, per dvi savaites tenkantis 100 tūkst. šalies gyventojų, Klaipėdoje liko tas pats – 5,3 atvejo ir uostamiestis tarp geriausiai besilaikančių savivaldybių per vieną poziciją pablogino savo padėtį, atsidūręs 28-toje vietoje. Šalyje šis rodiklis sumenko nuo 10,2 iki 9,7 atvejo.

Blogiausia situacija dabar fiksuojama Elektrėnų savivaldybėje, o nulinius rodiklius ir vėl turi 15 šalies savivaldybių. Tarp jų – Neringa, Rietavas, Skuodo bei Šilutės rajonai.

Šalyje trečiadienį sirgo 443 žmonės – 20 mažiau nei prieš parą. Klaipėdoje lieka tie patys 16 sergančiųjų.

Mirčių nuo koronavirusinės infekcijos šalyje nefiksuojama nuo kovo 17-osios – bendras tokių netekčių skaičius išlieka 9896, iš jų Klaipėdoje – 435.

Žymos: | | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Savaitgalį šalyje fiksuoti tik trys nauji COVID-19 atvejai

Valstybės duomenų agentūra skelbia, jog sekmadienį Lietuvoje buvo patvirtintas tik vienas naujas COVID-19 atvejis – žmogus užsikrėtė antrą kartą. Šeštadienį ...
2024-05-20
Skaityti daugiau

Regionas

STT pareiškė įtarimus dviem Neringos politikams

Specialiųjų tyrimų tarnybai (STT) atliekant ikiteisminius tyrimus dėl galimo savivaldybių tarybos narių piktnaudžiavimo panaudojant lėšas, skiriamas jų, kaip tarybos narių, ...
2024-05-20
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Šeštadienis Klaipėdoje - be naujų COVID-19 atvejų

Šeštadienį Lietuvoje patvirtinti tik du nauji COVID-19 atvejai – abu žmonės užsikrėtė pirma kartą, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdiečių tarp ...
2024-05-19
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This