Klaipėdos mero ir Tarybos nuveiktų darbų recenzija* (4)

Spyglys
Spyglys
2024-04-24

Atidžiau perskaičius Klaipėdos miesto savivaldybės pranešimą apie jos tarybos ir mero per metus nuveiktus darbus akivaizdžiai matyti bandymai figos lapu prisidengti gėdą, vardu „tu, darbeli, nebijok, mes tavęs neliesim”.

Antai rubrikoje „Kas nuveikta per metus” apie nuveiktus darbus prie upės ir marių rašoma, jog „siekiama, kad Danė taptų pramogine upe”. Vargeli, mano… Siekti – nereiškia, jog jau pasiekta. Gali šokinėti kiek nori siekdamas, bet jei nepasiekei obuolio, tai jo ir negrauši… Sąžininga būtų pasakyti: per metus šioje srityje nieko nenuveikiau, tuščiai siekiau.

Tą pačią formulę galima pritaikyti ir atseit nudirbtam darbui „Naujas traukos centras numatomas pietinėje miesto dalyje”. Arba „Didesnis dėmesys šaligatvių valymui”. Pamenam, kaip klampojom žiemą, kaulus laužėmės ant tų šaligatvių …

Apie pasigyrimą „Sumažintos spūstys gatvėse” vairuotojai turi savo nuomonę… Nors galėjo toj ataskaitoj parašyti: spūstys sumažintos 0,00 proc. transporto eismas padidėjo 3 proc. Juk, pasak F. Nyčės, ataskaitos esmę sudaro skaičiai.

Tačiau pedagogai labai džiaugiasi šiuo realiu mero ir jo komandos metų darbu: „Mokytojams skirtos lėšos kanceliarinėms prekėms įsigyti”. Tik gaila, kad neatsiskaityta, kiek trintukų kuris mokytojas konkrečiai gavo. Užtat žinome 31 trintuką miesto Taryboje, trintukus tarp vicemerų ir 480 savivaldybės klerkų.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

Žymos: | |

Komentarai (4):

Atsakymai į “Klaipėdos mero ir Tarybos nuveiktų darbų recenzija*”: 4

  1. Tas pats parašė:

    Visi, kurie nustumti nuo lovio, jei galėtų, tai merą šaukšte vandens paskandintų. Daroma daug, tęsiami seni projektai, o tie projektai, kurie buvo skirti švogeriams, pridaryti. Meras savo darbus daro gana normaliai, nepatenkinti tik nustumtieji nuo pinigų kapšo kultūroje ir ūkyje.

  2. Mokytoja parašė:

    Ačiū už tiesą. Ypač prajuokino kanceliarinės prekės mokytojams. Kažin, mero ataskaitoje irgi bus platinama ši informacija:)))()((()

  3. taigi parašė:

    Ko piktintis? Gi patys juos ir išrinkome, tai dabar džiaukimės…

  4. T parašė:

    Apgailėtini veikėjai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Vidmantas Dambrauskas - dar arčiau paprasto žmogaus: įsidarbino taksistu*

Spyglys jau seniai žinojo, kad niekas tiek daug Klaipėdoje apie mūsų miestą ir paprastą žmogų negalvoja, kaip kad jo mylimiausias ...
2024-05-18
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Atnaujins sustingusią „Mėlynojo proveržio” strategiją

2018 metais patvirtintą skambiai pavadintą pirmąją tokią visoje šalyje Klaipėdos miesto ekonominės plėtros strategiją iki 2030 metų („Mėlynąjį proveržį”) rengiamasi atnaujinti. ...
2024-05-18
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdą reprezentuos burgerių valgymo festivalis*

Klaipėdoje jau matyti akivaizdžios kultūrinės permainos – tradicija tampa mėsainių (lietuviškai – burgerių) festivalis. Spyglys prognozuoja, kad ilgainiui tai būsiąs ...
2024-05-16
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This