„Viesulo“ gimnastėms – visų spalvų medaliai

Sportas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-04-24

Gargžduose vykusiame Lietuvos meninės gimnastikos įrankių čempionate, kuriame varžėsi gimnastės iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos, uostamiesčio „Viesulo“ sporto centro gimnastės pasirodė puikiai ir pasipuošė visų spalvų medaliais.

Jaunučių grupėje (2013 m. g.) daugiakovėje antrą vietą iškovojo Mariela Usik, sidabro medaliu pasipuošė auklėtinė Rusnė Pagojūtė, pratime su lanku Mariela Usik iškovojo 1 vietą, Elija Vilnonytė – 3 vietą, pratime su kamuoliu Mariela Usik užėmė 1 vietą, Rusnė Pagojūtė – 3 vietą, pratime su kuokelėmis Mariela Usik užėmė 2 vietą.

Organizatorių nuotr.

Jaunių grupėje (2011-2012 m. g.) pratimuose su lanku ir su kuokelėmis „Viesulo“ gimnastėms nebuvo lygių.

Pirmąją vietą iškovojo ir aukso medaliu pasipuošė ,,Viesulo” sporto centro auklėtinė Lilija Maiboroda (2012 m. g.), sidabro medalį pelnė Abigelė Pucetaitė (2012 m. g.), o trečioji vieta ir bronzos medalis atiteko Akvilei Jočytei (2011 m. g.). Pratime su kamuoliu taip pat pelnytos prizinės vietos: Lilija Maiboroda – pirma, Abigelė Pucetaitė – 2. Pratime su kaspinu Julija Voločko užėmė 1 vietą, Lilija Maiboroda – 2 vietą, Abigelė Pucetaitė – 3 vietą.

Jaunimo grupėje (2009-2010 m. g.) „Viesulo“ sporto centro atstovė Anastasija Voločko iškovojo sidabro medali pratime su kamuoliu ir bronzą pratime su kaspinu.

Suaugusiųjų grupėje (2008 m. g. ir vyresnės) geriausiai pasirodė ir aukso medalius pratimuose su lanku ir kuokelėmis Klaipėdai laimėjo Skaistė Razokaitė (2008 m. g.). Viktorija Staponas iškovojo bronzos medalius pratimuose su kamuoliu ir su kaspinu.

Nugalėtojas varžyboms ruošė „Viesulo“ sporto centro meninės gimnastikos trenerės Neda Juščė, Valentina Bagrijeva, Viktorija Petrova, Dovilė Vilnonė.

Šiame čempionate paaiškėjo ir gimnastės, kurios gins Lietuvos vardą gegužės 22-26 dienomis Budapešte, Vengrijoje, vyksiančiame Europos meninės gimnastikos čempionate.

„Viesulo“ atstovė Skaistė Razokaitė vyks kaip pirmoji gimnastė, antruoju ir trečiuoju numeriu vyks gimnastės iš Vilniaus Milana Tricolici ir Fausta Šostakaitė.

Skaistė ir Milana Europos čempionate atliks tris pratimus, Fausta – du pratimus.

Žymos: | | | | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas, Svarbu

„Viesulo“ vadovui - kontrolierių kirčiai

Nors Klaipėdos savivaldybės meras Arvydas Vaitkus neseniai „Viesulo” sporto centro vadovo Vaclovo Gedvilo darbą įvertino gerai, Kontrolės komitetas antradienį rekomendavo ...
2024-05-15
Skaityti daugiau

Regionas

Gargždų 771-ajam gimtadieniui - Mažoji dainų ir šokių šventė 

Klaipėdos rajono savivaldybė skelbia, kad 771-asis Gargždų gimtadienis bus švenčiamas keturias dienas – nuo gegužės 30-osios iki birželio 2 dienos. ...
2024-05-10
Skaityti daugiau

Regionas

Infrastruktūros mokestis – investicijoms į Klaipėdos rajoną

Prieš trejus metus visoje šalyje įsigaliojo Infrastruktūros plėtros įstatymas, kuris savivaldybes įpareigojo taikyti infrastruktūros plėtros mokestį. Taip buvo siekiama suvaldyti ...
2024-05-09
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This