Nuo ilgapirščių vėl nukentėjo poilsiautojai

Regionas

Retą dieną policijos suvestinėse nebūna pranešimų apie vagystes Palangoje. Čia vagiami ne tik brangūs automobiliai, bet ir viskas, kas vagišiams pakliūna po ranka.

Šį kartą itin skaudžiai nukentėjo viena poilsiautojų šeima.

Sekmadienį apie 17.30 val. pastebėta, kad A. Mickevičiaus g. išlaužus kotedžo, kuriame buvo apsistojusi šeima, langą patekta į vidų ir iš buto pavogti grynieji pinigai bei daugelis daiktų. Bendras nukentėjusiųjų nuostolis siekia per 17 000 eurų.

Pareigūnų įspėjimai poilsiautojams būti budriems nepadeda- vagystės Palangoje fiksuojamos kone kasdien. Livijos Grajauskienės nuotr.

Tą pačią dieną apie 12 val. Kunigiškių g. esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje buvo pavogti abu automobilio „Porche Cayenne“ priekiniai žibintai. Nuostolis – 5000 eurų.

O štai šeštadienį Palangoje buvo apvogti keturi Estijos piliečiai.

Iš Genio g. nuomojamo namo dingo vieno svečio krepšys su foto kameromis, kurių vertė 2850 eurų, ir 50 eurų vertės piniginė su dokumentais. Antrasis poilsiautojos neteko 900 eurų vertės telefono ir 35 eurų grynaisiais, o iš trečiojo esto irgi pavogtas 500 eurų vertės telefonas bei 50 eurų. Ketvirtasis svečias iš Estijos taip pat prarado savo mobilųjį 160 eurų vertės telefoną.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangoje rudenį vyks senjorų festivalis

Tarptautinės pagyvenusių žmonių dienos proga Palangoje pirmąsyk bus organizuojamas festivalis „Senjorų savaitė“. Rugsėjo 29 d. – spalio 4 d. Palanga ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje - Europos brasbendų čempionatas

Palangoje prasideda ypatinga savaitė: balandžio 27 – gegužės 5 dienomis kurorte vyks Europos brasbendų čempionatas. Gilias tradicijas turintis prestižinis renginys ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Narkotikus nepilnamečiams platino Palangoje

Klaipėdos kriminalistai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių (psichotropinių) medžiagų platinimo nepilnamečiams Palangoje. Ikiteisminis tyrimas pradėtas dar 2023 m. gegužės mėn. ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This