Per Helovyną – „Royce” koncertas

Kultūra

„Kas žino ir myli – ateikite. Be Jūsų nėra prasmės! Kas dar nežino – paklausykite grojaraštį ir ateikite”, – taip grupė „Royce“ kviečia į savo koncertą Klaipėdoje,  muzikos klube „Raketa“  spalio 31 d., 21.30 val.

Anot muzikantų, klausytojų laukia šiek tiek kitokia muzikos stilistika nei anksčiau, jų teismui bus pateiktos dar negirdėtos dainos iš būsimo albumo „Mano America“.

„Nors esame ištikimi rokui, pirmasis autorinis albumas „Black lights“ buvo labiau prisodrintas elektronikos. Šiandien mūsų  kuriamoje muzikoje elektronikos vis mažiau, naujausioje kūryboje duoklę atiduodame spalvingajam amerikietiškam rokui. Kiekvienas koncertas Klaipėdoje – tarsi šventė, čia mes gyvename ir kuriame. Paskutinį kartą čia koncertavome šiais metais per didįjį Jūros šventės koncertą“, – apie planuojamus koncertus pasakojo vokalistas ir grupės siela Ilja Gun.

Šie koncertai – paskutiniai „Royce“ viešieji koncertai 2017 m. Alternatyvieji rokeriai intensyviai pradės ruoštis naujojo albumo „Mano America“ leidybai. Planuojama, jog albumas dienos šviesą išvys tik 2018 metais, tačiau išgirsti jų naujausią kūrybą galite jau dabar, apsilankę koncerte.

Grojaraštis: http://bit.ly/2fLdMZs

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Neringa perka keleivių plukdymo iš Kauno paslaugas

Neringos savivaldybė perka keleivių pervežimo vidaus vandenų keliu, jungiančiu Nidos ir Kauno uostelius, paslaugas. Per pusmetį už tai ji yra ...
2023-08-04
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Klaipėda įžiebė savo eglutę

Šeštadienio vakarą uostamiesčio Teatro aikštėje po teatralizuotos pasakos buvo įžiebta eglutė, kurią miestui padovanojo Igoris ir Svetlana Stepanovai.
2019-11-30
Skaityti daugiau

Miestas

Kalėdų eglės įžiebimo šventėje – naujos ROYCE dainos premjera

Šį šeštadienį, lapkričio 30-ąją, nušvitusi Kalėdų eglė ir miesto šventinė iliuminacija paskelbs uostamiestyje gražiausių metų švenčių laukimo pradžią. Šeštadienis bus ir ...
2019-11-28
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This