Kaip nuvažiuoti į kapines?

Transportas

Lapkričio 1 ir 2 dienomis bus keičiama eismo organizavimo tvarka Joniškės ir Lėbartų kapinių zonoje. Siekiant išvengti transporto spūsčių, lankytojų transporto priemonės nukreipiamos ratu – eismas organizuojamas viena kryptimi. Tai nebus taikoma maršrutiniam transportui, tad taupantiems laiką Savivaldybė siūlo naudotis būtent juo.

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” praneša, kad lapkričio 1 dieną bus organizuojami papildomi 11, 17, 18, 99, 111, 117 autobusų reisai.

Ketvirtadienį Taikos pr. 11 ir 111 maršrutų autobusai kursuos kas 5-6 min., o piko metu, apie 10 val., kas 4 min. Abu maršrutai atskirai dienos metu važiuos 8-10 min. intervalais.

Atkreipiamas dėmesys, kad 99 maršrutą lapkričio 1 d. aptarnaus įprastai 9 maršrutu važiuojančios transporto priemonės, todėl atitinkamai bus išretinti 9 maršruto važiavimai.

Taip pat primenama, kad į Joniškės kapines galima nuvažiuoti ir 21 autobusu, o Lėbartų kapines galima pasiekti pasinaudojantis 11A, 11B, 28 ir 29 maršrutų autobusais.

Lapkričio 2-4 dienomis bus organizuojami papildomi 11 ir 18 maršrutų reisai.

Vyksiantiems automobiliais siūloma vadovautis laikinaisiais kelio ženklais, situaciją stebės policijos pareigūnai.

Automobilių vairuotojai, važiuojantys į Joniškės kapines iš pietinės miesto dalies, turėtų važiuoti Vilniaus plentu, Klaipėdos – Palangos keliu, Klemiškės arba Liepų gatve į Joniškio gatvę, važiuojantys į Joniškės kapines iš šiaurinės miesto dalies, turėtų važiuoti Liepų gatve ir sukti į Joniškės gatvę.

Individualių transporto priemonių eismas Joniškės gatve iš Mokyklos gatvės pusės bus draudžiamas. Šia kryptimi judės tik visuomeninis transportas.

Taip pat, siekiant išvengti transporto grūsčių, bus ribojamas individualaus transporto eismas nuo Rimkų viaduko Lėbartų kapinių link. Automobilių vairuotojai, vadovaudamiesi laikinaisiais kelio ženklais, į Lėbartų kapines galės nuvažiuoti pro Kiškėnus, Dovilus, Šernus, Rimkus, Šilutės keliu.

Automobiliais arčiau prie kapinių bus leidžiama privažiuoti tik neįgaliesiems.

Keisis ir į įvažiavimo į pačias kapines tvarka. Lapkričio 1 d. į kapines įvažiuoti nuo 8 iki 11 val. bus leidžiama tik neįgaliesiems, turintiems pažymėjimus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Savivaldybė imasi viešojo transporto konkursų

Klaipėdos savivaldybė paskelbė perkanti „keleivių vežimo reguliariaisiais reisais pagal nustatytą maršrutą Nr. 46 paslaugas”, nors anksčiau tokius viešuosius prikimus organizuodavo ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Transportas

Paaiškėjo metinio bilieto laimėtojas

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ skelbia, kad ketvirtadienį uostamiesčio viešojo transporto sistemoje buvo pažymėtas 100 000 000-asis bilietas nuo naujosios e-bilieto ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdos kapinės sparčiai plečiasi tik popierių šūsnyje

Pasirašyta nauja sutartis dėl Klaipėdos miesto kapinių plėtros galimybių studijos papildymo naujomis galimomis teritorijomis. Už 10 tūkst. eurų bus koreguojama ...
2024-04-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This