Kandidatus paskelbė ir „Mano Klaipėda”

Politika, Svarbu

Visuomeninis rinkimų komitetas „Mano Klaipėda“ pranešė, kad į miesto savivaldybės tarybą iškėlė daugiausiai kandidatų lyginant su kitais uostamiesčio komitetais – 36.

Vyriausiojo rinkimų komisija visų kandidatų sąrašų dar neskelbia, tačiau specialiame rinkėjo puslapyje jau matyti bendras kiekvieno politinio darinio kandidatų skaičius, tačiau neaišku, ar jie čia rodomi pagal reitingavimą.

Komitetas „Už pokyčius Klaipėdoje” yra įregistravęs 16 kandidatų, „Rusakalbė Klaipėda” – 19, „Titov ir Teisingumas” – 20, „Vytautas Grubliauskas ir komanda” – 30.

Anot „Mano Klaipėdos“ pranešimo, komiteto kandidatas į merus Kazys Paulikas ir kiti iniciatyvinės grupės nariai yra aukščiausiose sąrašo pozicijose. Pretendentai į kandidatus šiam sprendimui esą pritarė vienbalsiai. O 30-ies kitų kandidatų pozicijos sąraše paaiškėjo po slapto balsavimo, vykusio visuotiniame komiteto susirinkime.

Šis komitetas iki gruodžio 31 d. buvo deklaravęs, kad sulaukė 8311 Eur aukų. Daugiausiai pinigų – 2000 Eur – jam skyrė K. Paulikas. Šarūnas Rutkauskas skyrė 1111 eurų, po 1000 – Inga Česnakienė, Ramindas Beliauskas, Saulius Savickis, Vilimas Urmonas.

Klaipėdoje rinkimuose ketina dalyvauti 5 visuomeniniai rinkimų komitetai, 10 partijų ir 13 pretendentų į merus. Tačiau ar jie ir taps kandidatais paaiškės tik sausio viduryje – kiekvienas sąrašas ir savarankiškas kandidatas (toks Klaipėdoje yra tik Eligijus Masiulis) turi surinkti mažiausiai 870 klaipėdiečių parašų.

„Mano Klaipėdos“ kandidatų sąrašas: 

1.  Kazys Paulikas

2. Gintaras Bendžius

3. Raimondas Beliauskas

4. Saulius Savickis

5. Natalija Mogučaja – Vaineikienė

6. Henrikas Vaitiekūnas

7. Šarūnas Rutkauskas

8. Tomas Juočys

9. Monika Grakauskienė

10. Inga Česnakienė

11. Aurimas Mockus

12. Vilimas Urmonas

13. Roma Stubrienė

14. Mindaugas Gudelis

15. Virginija Beliauskienė

16. Donatas Streckis

17. Silverijus Puotkalis

18. Gintarė Benetienė

19. Inga Lapinskienė

20. Renata Ložienė

21. Andrius Bartkus

22. Svetlana Terechova

23. Daiva Palubinskaitė

24. Gerda Petravičiūtė

25. Aivaras Benėta

26. Audrius Knolis

27. Laura Stubraitė

28. Rūta Mileškienė

29. Aušra Pacevičiūtė

30. Mantas Rimeikis

31. Olga Rybina

32. Valda Šneiderienė

33. Mantas Česnakas

34. Aušra Sadauskienė

35.  Ramūnas Tranavičius

36. Vytautas Astrauskas

1 Comment

  1. Joris

    Galėjo juk į tą šeimyninį Paulikų- Česnakų sąrašą ir Eligijų priimt- iš ano juk ne viską teisėsauga atėmė, būtų parėmęs. O jei rimtai, toks vaizdas, gal „ant durniaus” pabandom, gal pavyks. Nebenori miestiečiai ekskrementuoti, reikia rimtų žmonių. Miestas stagnuoja, merdi, o jūs savo versliukus tvarkykit. Tiesa, Paulikai, pameni, sakei, kad tavo Nesės kazino Teatro aikštėj bus perstatytas, nes nepuošia jis miesto, net konkursas surengtas buvo, ir?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Rinkėjai sulauks dviejų pranešimų apie rinkimus

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, jog rinkėjams pradedami platinti pranešimai apie rinkimus. Šiemet rinkėjai turėtų gauti iš karto du lapelius. ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Mums rašo

Politikų manipuliacijos 

Artėjant rinkimams kartais tenka pamatyti ar išgirsti taip vadinamus debatus. O kai kuriose šalyse net pamatyti plakatus ar televizinę reklamą. ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Pradeda veikti informacijos apie rinkimus numeris

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, kad trečiadienį pradeda veikti trumpasis numeris 1855, kuriuo rinkėjams bus teikiama informacija apie rinkimus. Juo ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This