Vytautas Lukša: „Jei laikysimės plano, galime pasiekti teigiamą rezultatą“

Sportas

Po trumpos pertraukos į šalies stadionus vėl grįžta A lygos kovos. Jau šį šeštadienį į ketvirtojo turo mūšį stos ir Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai. Į uostamiestį atvyksta vienas iš čempionato lyderių – Vilniaus „Žalgiris“.

Būsimas varžovas gerai pažįstamas „Atlanto“ ekipos garbę šiemet ginančiam saugui Vytautui Lukšai. Alytuje gimusį futbolininką, tris sezonus vilkėjusį žaliai baltus marškinėlius ir atstovavusį sostinės klubui, pakalbino atlantas.lt.

Vytautas Lukša šeštadienį stos į dvikovą prieš savo buvusią komandą. Evaldo Šemioto nuotr.

Per pirmus tris turus su „Atlanto“ komanda iškovojote vieną pergalę ir patyrėte du pralaimėjimus. Kaip vertinate sezono startą?,

Komanda į pirmas treniruotes susirinko likus kelioms dienoms iki pirmų rungtynių. Šiek tiek trūksta laiko susižaisti, geriau pažinti vienas kitą aikštėje. Manau, jog mums viskas dar prieš akis. Sezonas tik prasideda, bet pirmos trys rungtynės tikrai leido suprasti, kad lengvų dvikovų šių metų čempionate tikrai nebus.

Šeštadienį į Klaipėdą atvyksta Vilniaus „Žalgiris“. Kokios nuotaikos prieš rungtynes, kaip vyko pasiruošimas?

Nuotaikos geros. Turėjome apie dvi savaites pasiruošimui šioms rungtynėms. Per treniruotes gerinome tiek fizinį, tiek taktinį pasiruošimą. Manau, kad esame pasiruošę priimti varžovus iš sostinės ir mesti jiems rimtą iššūkį.

„Žalgiris“ per tris turus iškovojo septynis taškus ir šiuo metu yra antroje turnyrinės lentelės vietoje. Kokį įspūdį palieka varžovų žaidimas šiame sezone?

Tarpsezoniu „Žalgirio“ komandos sudėtyje įvyko nemažai permainų. Vilniečiai sezoną pradėjo pralaimėjimu „Sūduvai“ LFF Supertaurės rungtynėse, praėjusiame ture tik pačioje dvikovos pabaigoje „Žalgiris“ išsigelbėjo nuo pralaimėjimo „Riteriams“. Kol kas būsimų varžovų žaidimas didelio įspūdžio nepalieka.

Ko reikia, kad rungtynėse prieš „Žalgirį“ pavyktų pasiekti teigiamą rezultatą?

Manau, kad laukia tikrai įdomios rungtynės. Svarbiausia yra laikytis žaidimo plano. Jeigu aikštėje padarysime tai, ko iš mūsų reikalauja treneris, tikiu, kad galime pasiekti teigiamą rezultatą.

Gal dar palaikote ryšį su buvusiais komandos draugais Vilniaus „Žalgiryje“? Ar prieš tarpusavio dvikovą nepatraukiate vienas kito per dantį?

Iki šiol vis dar bendraujame su Sauliumi Mikoliūnu. Su juo kartu Vilniaus „Žalgiryje“ žaidėme 2015 ir 2016 metų sezonuose. Būna visko, kartais draugiškai patraukiam vienas kitą per dantį. O daugiau lietuvių, su kuriais būtume kartu žaidę Vilniuje, komandos sudėtyje nebelabai likę.

INFORMACIJA

Rungtynės tarp „Atlanto“ ir Vilniaus „Žalgirio“ Klaipėdos miesto dirbtinės dangos stadione bus žaidžiamos jau šį šeštadienį, kovo 30 dieną. Dvikovos pradžia – 13 val.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

Istoriniame mače - „Atlanto" pergalė

Šeštadienio popietę Klaipėdos centriniame stadione įvyko istorinės rungtynės - LFF II lygos Vakarų zonoje susitiko Klaipėdos „Atlantas" ir naujai sukurta „Neptūno" ekipa. 
2020-06-27
Skaityti daugiau

Sportas

Šeštadienį - futbolo šventė

Šį šeštadienį, birželio 27-ąją, Klaipėdos „Neptūnas“ rengia futbolo šventę Klaipėdos miesto centriniame stadione. Nuo 11 val. 4-13 metų vaikai ir ...
2020-06-26
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

„Atlantas" toliau gyvuos

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) II lygoje teisę rungtyniauti balandžio pradžioje gavęs Klaipėdos „Atlantas” sulaukė ir palankaus Klaipėdos apygardos teismo sprendimo – ...
2020-04-18
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This