„Neptūną“ palieka Kyle Weaver

Sportas

Išsiskiria Klaipėdos „Neptūno“ ir krepšininko Kyle Weaverio keliai.

Pranešama, kad kontraktas su 33-ejų amerikiečiu nutraukiamas klubo sprendimu, o šiuo metu yra derinamos paskutinės sutarties nutraukimo detalės.

„Neptūnas“ artimiausiu metu spręs, ar ieškoti pamainos išvykusiam legionieriui, ar sezoną užbaigti dabartine sudėtimi. bcneptunas.lt nuotr.

„Norime padėkoti Kailui už darbą, tačiau matome, kad išsiskyrė klubo ir žaidėjo požiūriai, – bcneptunas.lt sakė „Neptūno“ sporto direktorius Donatas Zavackas. – Linkime krepšininkui kuo didžiausios sėkmės kitoje jo karjeros stotelėje.“

Nuo sezono pradžios Klaipėdoje rungtyniavęs puolėjas „Betsafe–LKL“ pirmenybėse rungtyniaudavo po 24 minutes, pelnydavo po 8,6 taško, atkovodavo po 3,2 bei perimdavo po 1,8 kamuolio, atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus bei rinkdavo po 12,8 naudingumo balo.

FIBA Čempionų lygoje K. Weaverio fiksuojama statistika buvo panaši – per 28 minutes jis vidutiniškai pelnydavo po 10,4 taško, atkovodavo po 3,6 ir perimdavo po 1,5 kamuolio, atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 11,3 naudingumo balo.

Teigiama, kad uostamiesčio klubas artimiausiu metu spręs, ar ieškoti pamainos išvykusiam legionieriui, ar sezoną užbaigti dabartine sudėtimi.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Buvęs „Neptūno” vadovas – jau teisiamųjų suole

Klaipėdos apygardos teismas pradėjo gilintis į uostamiesčio krepšinio klubo „Neptūnas” finansines schemas, kurios į teisiamųjų suolą atvedė buvusį klubo direktorių ...
2021-02-24
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ atsisveikino su Donatu Zavacku

Klaipėdos „Neptūnas“ pranešė, jog reaguodamas į pastarojo laikotarpio komandos rezultatus imasi pokyčių – sporto direktoriaus pozicijoje Donatą Zavacką keičia penkerius ...
2020-01-20
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūną“ abipusiu susitarimu paliko A. Einikis

Klaipėdos „Neptūnas“ atsisveikino su 23-ejų gynėju Aidu Einikiu. Krepšininkui parodžius iniciatyvą, sutartis nutraukta abipusiu susitarimu, pranešė bcneptunas.lt. „Labai dėkojame Aidui ...
2019-10-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This