Klaipėdoje – tradiciniai trys renginiai verslui

Verslas

Gegužės 31 – birželio 1 dienomis Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai bei juose veikiantis Europos įmonių tinklas jau dešimtąjį kartą rengia tarptautinį renginį „Verslas. Golfas. Džiazas 2019“. Vienu metu vyks tarptautinė verslo konferencija ir verslo kontaktų mugė bei įskaitinis golfo turnyras dėl Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų taurės 2019.

Gegužės 31 d. (penktadienį) nuo 9.30 val. viešbučio „Ibis Styles Klaipėda Aurora“ viešbučio konferencijų salėje (Nemuno g. 51) vyks tarptautinė konferencija “4.0 Pramonė: nuo verslo išlikimo iki naudos” ir verslo kontaktų mugė. Jos tikslas – praktiniai 4.0 pramonės revoliucijos aspektai, su jais susiję procesai, kurie lemiamą vaidmenį versle vaidins visai netrukus.

Konferencijos temos – nuo pasirengimo 4.0 pramonės revoliucijai, skaitmeninės įmonių transformacijos iki gerosios išmanaus verslo patirties bei inovatyvių mažų ir vidutinių įmonių idėjų. Konferencija rengiama kartu su partneriu, rūmų nariu AB „Klaipėdos nafta“. Joje ketina dalyvauti 180 Vakarų Lietuvos įmonių atstovų, mokslo įstaigų.

Nuo 14 val. bus rengiami individualūs verslo susitikimai su atvykstančiais diplomatinių atstovybių, pramonės ir prekybos rūmų atstovais iš Vokietijos, Norvegijos, Suomijos, Kanados, kuriuose kasmet dalyvauja Vakarų Lietuvos verslininkai. Tikimasi, kad kontaktų mugės metu įvyks daugiau kaip 30 individualių susitikimų.

Birželio 1 d. (šeštadienį) nuo 9 val. golfo laukuose (Stančių km., Klaipėdos raj.) vyks įskaitinis Golfo turnyras dėl Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų taurės 2019. Turnyrą vainikuos apdovanojimo ceremonija, kurios metu nugalėtojui tradiciškai bus įteikta pereinamoji  klaipėdiečio juvelyro Viktoro Sitalo sukurta taurė „Auksinė nugalėtojo pirštinė“. Turnyro ilgametis partneris – rūmų narys UAB „National Golf Resort“.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Turizmo verslui - galimybė gauti ES paramą

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai kartu su partneriais iš Italijos, Danijos, Portugalijos ir Slovėnijos dalyvauja Europos Sąjungos (ES) finansuojamame ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Verslas

Vyks konferencija verslui tvarumo tema

Ketvirtadienį, kovo 7 d., nuo 10 val. Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai ir juose veikiantis Europos įmonių tinklas (Enterprise ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Arūno Tumos demaršas: siūlo atmesti „pagalvės mokestį”

Klaipėdos miesto tarybos narys Arūnas Tuma, pripažindamas, kad jis pats yra suinteresuotas, pirmadienį vykusio Miesto plėtros ir strateginio planavimo komiteto ...
2024-02-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This