„Neptūnui” teko stipri Čempionų lygos grupė

Sportas

Ketvirtadienio popietę Šveicarijoje buvo ištraukti FIBA Čempionų lygos burtai, kurių metu Klaipėdos „Neptūnas“ sužinojo būsimo sezono varžovus.

Uostamiesčio ekipa pateko į D grupę, kurioje dar varžysis Renaldo Seibučio atstovaujama Saragosos „Tecnyconta“ (Ispanija), Salonikų PAOK (Graikija), Stambulo „Bešiktaš“ (Turkija), Brindizio „Happy Casa“ (Italija) bei Dižono JDA (Prancūzija) krepšininkai.

D grupę dar papildys dvi komandos praėjusios atranką. Viena jų taps „Ventspils“ (Latvija), Sombathėjaus „Falco–Vulcan Energia“ (Vengrija) arba Oradijos CSM (Rumunija). Kita – Bonos „Telekom Basket“ (Vokietija), Bratislavos „Inter“ (Slovakija) arba Friburgo „Olympic“ (Šveicarija).

„Grupė gana stipri. Gavome vieną stipriausių Ispanijos komandų, kuri praėjusį sezoną žaidė ACB lygos pusfinalyje ir puikiai ten pasirodė. Taip pat susitiksime su jau gana gerai pažįstama komanda „Bešiktaš“, su kuria teko susidurti ir ankstesniuose sezonuose. Praėjusį sezoną įrodėme, kad ir iš stiprios grupės išeiti yra įmanoma, tad stengsimės ir kovosime dėl šio tikslo ir artėjančiame sezone. Matome, kad Čempionų lyga tikrai nėra susilpnėjusi, tad kiekvienos rungtynės bus labai svarbios. Prognozuoju, kad į mūsų grupę pateks Ventspilio ir Bonos ekipos. Pastaroji žaidžia stipriame Vokietijos čempionate ir yra gana nenuspėjama ekipa, kuri gali labai gerai pasirodyti”, – sakė „Neptūno“ sporto direktorius Donatas Zavackas, prisidėjęs prie pirmojo atrankos etapo burtų traukimo.

championsleague.basketball nuotr.

„Grupėje turime tikrai stiprias komandas. Vis dėlto mūsų tikslas yra kiekvienose rungtynėse žaisti tik dėl pergalės, ypatingai – savų žiūrovų akivaizdoje namuose. Žinoma, žiūrint į komandas, tai užduotis patekti į kitą etapą nebus lengva, bet mes pabandysime“, – teigė naujasis „Neptūno“ treneris Tomas Rinkevičius.

Prieš burtų ceremoniją „Neptūnas“ buvo pagerbtas tarp šešių Čempionų lygos komandų, kurios visuose trijuose sezonuose pateko į atkrintamąsias varžybas, o uostamiesčio klubo sporto direktorius D. Zavackas

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūnas“ pralaimėjo autsaideriams

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda šeštadienio vakarą Klaipėdoje nutraukė net keturiolikos pralaimėjimų seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“). Aurimo Jasilionio auklėtiniai rezultatu ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This