Jaunos palangiškės mirtis – po devyniais užraktais (papildyta)

Kriminalai ir nelaimės

Nelaimė Palangoje – ketvirtadienį kiek po 9 valandos Palangos miesto ligoninėje mirė jauna mergina. Į ligoninės Priėmimo skyrių 20-metė buvo pristatyta anksti ryte, įtariama, perdozavusi narkotinių medžiagų.

Policija skelbia, kad merginą į ligoninę automobiliu „Audi A6“ atvežė 25 metų vaikinas. Po pietų, prieš 15 val., jis buvo iškviestas į policiją apklausai. Asmens apžiūros metu vaikino piniginėje rasta neaiškios kilmės tabletė, manoma, kad tai narkotinė medžiaga.

„Atvirai Klaipėdai” susisiekus su Palangos miesto ligoninės vedėja, gydytoja Laimute Ežerinskiene, ji su žurnaliste kalbėtis atsisakė.

„Šiaip jau informacijos telefonu neteikiame, atsiprašau”, – sakė gydytoja. Ji tik patvirtino, kad mirusioji mergina buvo vietinė, palangiškė.

Vėliau LNK televizijai gydytoja sakė, jog mergina į ligoninę buvo pristatyta, jau ištikta klinikinės mirties. LNK žurnalistų žiniomis, našlaičiu liko 9 mėnesių mirusiosios vaikas.

Policijos pareigūnai aiškinasi merginos mirties priežastį bei pradėjo tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This