Apie rinkimus – nė žodžio*

Spyglys
Spyglys
2024-04-25

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje mūsų Lietuvėlės vietoje.

Šalies žiniasklaidai aukštas ir gražus aiškino, jog taip jis tik atlieka savo, kaip prezidento, pareigas ir esą jokios rinkiminės kampanijos, finansuojamos iš biudžeto, nevykdo.

Spyglys šventai tiki jo Ekscelencija ir mano, jog Klaipėdos rajono savivaldybė, skelbdama apie Nausėdos vizitą Gargžduose kitą savaitę, irgi galvoje, gink Dieve, rinkimų neturi, o tik atlieka savo pareigą. Juoba kad pačiame skelbime teigiama esą prezidentas kartu su komanda balandžio 30 d. DIRBS Klaipėdos rajone.

Spyglys net neabejoja, jog prezidento ir pirmosios ponios susitikime su gargždiškiais apie artėjančius rinkimus nebus užsiminta nė žodeliu.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

Žymos: |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Vidmantas Dambrauskas - dar arčiau paprasto žmogaus: įsidarbino taksistu*

Spyglys jau seniai žinojo, kad niekas tiek daug Klaipėdoje apie mūsų miestą ir paprastą žmogų negalvoja, kaip kad jo mylimiausias ...
2024-05-18
Skaityti daugiau

Nuomonės

Pirmojo prezidento rinkimų turo elektoratas specialisto akimis

Jūsų dėmesiui – gerokai išsamesnė buvusio kandidato į prezidentus Eduardo Vaitkaus (ir truputį kitų, pavyzdžiui, Remigijaus Žemaitaičio) elektorato analizė iš ...
2024-05-17
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdą reprezentuos burgerių valgymo festivalis*

Klaipėdoje jau matyti akivaizdžios kultūrinės permainos – tradicija tampa mėsainių (lietuviškai – burgerių) festivalis. Spyglys prognozuoja, kad ilgainiui tai būsiąs ...
2024-05-16
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This