Rudenėjančiame pajūryje – daugybė nemokamų sveikatinančių užsiėmimų

Miestas, Sveikata

Kiekvieną  mėnesį uostamiesčio gyventojus džiuginantis nemokamų veiklų kalendorius „Ir kūnui, ir sielai“, kurį rengia Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras, spalį  tęs senus ir siūlys naujus užsiėmimus, tinkančius visiems, norintiems palaikyti gerą savijautą ir smagiai praleisti laiką bendraminčių bei gamtos apsuptyje.

Šį mėnesį, kaip ir įprastai, didelis dėmesys bus skiriamas vaikams ir jaunimui. Aikido užsiėmimai, kūrybinės teatro, muzikos kūrimo ir dainavimo dirbtuvės vaikams, teatro ir gatvės pasirodymų dirbtuvės paaugliams – visa tai įtraukta į nemokamų veiklų kalendorių. Aikido užsiėmimai padeda sustiprėti, įgyti pasitikėjimo savimi, išmokti gynybos principų, susidoroti su stresu. Kūrybinės dirbtuvės taip pat orientuotos į skirtingų pojūčių lavinimą, kūno ir balso stiprinimą, geresnį savęs pažinimą.

Renginiai senjorams

Šūsnis nemokamų veiklų džiugins ir garbingo amžiaus žmonių širdis. Šokių pamokos, įvairios mankštos su treniruočių volais, elastinėmis juostomis, kamuoliukais, vaikščiojimo grupės Botanikos sode. Pastarosios nereikalauja specialaus pasiruošimo, tačiau nauda didžiulė – pasivaikščiojimų metu dalyviai mankštinasi po atviru dangumi, bendrauja, turi galimybę išklausyti įvairių paskaitų apie sveikatą. Šį mėnesį dėmesys bus skiriamas psichinės sveikatos gerinimui, mokantis atsipalaidavimo pratimų, kuriuos lengvai bus galima praktikuoti ir namuose.

Daugiau informacijos – www.sveikatosbiuras.lt bei „Facebook“ paskyroje „Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras“. Į visus nemokamus užsiėmimus būtina registruotis iš anksto kalendoriuje nurodytais kontaktiniais numeriais nuo spalio 2 d.

Parsisiųsti nemokamų veiklų kalendorių galima čia

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Vyresniems klaipėdiečiams - nemokamos sveikatinančios veiklos

Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras (VSB) kviečia vyresnio amžiaus miestiečius į nemokamas sveikatinančias veiklas. Meno terapijos užsiėmimas Gryname ore kviečiama pasinerti ...
2021-06-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This