PIN kodas – išdavikas

Kriminalai ir nelaimės

28 metų jaunuoliui neapdairiai prarasta piniginė kainavo per 500 eurų.

Rugsėjo 29 d. apie 21 val., užėjęs į vieną uostamiestyje Taikos pr. esančią parduotuvę,  jaunas vyras pasigedo kelnių kišenėje buvusios piniginės. Joje buvo 250 eurų grynais ir banko kortelė su ant jos užrašytu PIN kodu.

Po pusantros valandos susisiekęs su savo banku, vyras sužinojo, kad iš sąskaitos, pasinaudojus jo kortele, paimta apie 300 eurų. Tik tuomet jaunuolis susiprotėjo užblokuoti savo bankinę kortelę.

Pareigūnai nuolat įspėja piliečius su savimi nesinešioti ant banko kortelių, užrašų knygutėse ar tiesiog ant popieriaus lapelio užrašytų jokių prisijungimo prie elektroninės bankininkystės slaptažodžių ar banko kortelių PIN kodų.

Dažniausiai taip elgiasi vyresnio amžiaus senjorai, kuriems sunku prisiminti skaičius. Tačiau pasirodo, jog kartais gana lengvabūdiškai ir neatsakingai pasielgia ir jauni žmonės.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Banko kortelės greitai prigijo Klaipėdos viešajame transporte

Per porą mėnesių Klaipėdos miesto viešajame transporte užfiksuota 11 tūkstančių unikalių vartotojų, už keliones autobusu ar mikroautobusu atsiskaičiusių banko kortele. ...
2023-08-05
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Klaipėdos viešasis transportas susidraugavo su banko kortelėmis

Klaipėdos viešajame transporte pradeda funkcionuoti naujovė – keleiviai galės atsiskaityti banko kortele. Paslauga jau startavo maršrutiniuose taksi ir didžiuosiuose 8 ...
2023-05-24
Skaityti daugiau

Transportas

Atsiskaitymas banko kortele autobusuose - jau netrukus

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” (KKT) skelbia, kad netrukus pasiūlys naują apmokėjimo už kelionę būdą – bekontaktine banko kortele. Įstaiga jau ...
2023-05-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This