Ne tik pavogė 14 000 eurų, bet ir sumušė

Kriminalai ir nelaimės

Sukčiai įžūlėja: jie jau nesitenkina apgaule viliodami iš pagyvenusių žmonių pinigus, bet ir nesibodi naudoti prieš bejėgius žmones jėgos.

Sekmadienį, spalio 1-osios, pavakarę, apie 18 val., į Kretingoje ramioje Paupio g. gyvenančios  vienišos 73 metų moters namus pro neuždarytas duris užėjo nepažįstamas vyriškis. Jis prisistatė esąs  policijos pareigūnas ir paaiškino, kad tikrina, ar moteris neturi padirbtų pinigų.

Kretingiškei vyras sukėlė įtarimų, todėl ji paprašė jo parodyti pažymėjimą. Tada nepažįstamasis trenkė ranka moteriai į galvą. Po smūgio senjorė nugriuvo ir kurį laiką buvo praradusi sąmonę.  Atsipeikėjusi kretingiškė pasigedo namuose laikytų 14 000 eurų.  Ji bemat paskambino savo artimiesiems. Moteris buvo išgabenta į Kretingos ligoninę, ten jai diagnozuotas galvos smegenų sukrėtimas, jos būklė stabili.

Kretingos policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo, įtariamasis ieškomas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Kęstutis Kvaraciejus: neinvestuok į tai, ko nesupranti

Klaipėdietis, duomenų analitikas, savarankiškas investuotojas Kęstutis Kvaraciejus tikina, kad skaičiuose jis įžvelgia daugybę kitiems sunkiai randamų įdomybių, tačiau visiškai nesiginčija ...
2023-10-09
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Apiplėšė iš bankomato pinigus nusiėmusią senolę

Klaipėdoje – įžūlus apiplėšimas dienos vidury. Trečiadienį 10 val. prie Naikupės g. esančios parduotuvės 81 metų moteris iš bankomato nusiėmė ...
2023-10-05
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Dvi pensininkės sukčiams atidavė per 9000 eurų

Nuolatiniai įspėjimai saugotis sukčių, panašu, vis dar nepasiekia kai kurių senjorų ausų. Penktadienį į Klaipėdos policiją kreipėsi 88 metų klaipėdietė, ...
2023-07-10
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This