Vis dar ieškoma kultūros ir meno projektų ekspertų

Kultūra

Klaipėdos miesto savivaldybė informuoja, kad tęsiama kultūros ir meno projektų ekspertų paieška ir iki spalio 16 d. kviečia teikti savo kandidatūras šiai garbingai pareigybei užimti.

Palmiros Mart nuotr.

Išplatintame pranešime teigiama, jog Klaipėdos miesto savivaldybės taryba 2017 m. rugpjūčio 29 d.  sprendimu patvirtino naują kultūros bei meno projektų finansavimo Klaipėdos miesto savivaldybės biudžeto lėšomis tvarkos aprašą, Kultūros bei meno projektų vertinimo ekspertų atrankos aprašą ir Kultūros bei meno projektų vertinimo ekspertų darbo reglamentą, kurie iš esmės keičia kultūros ir meno projektų vertinimo teisinį reguliavimą.

Kultūros skyrius inicijuoja naujo kultūros ir meno projektų ekspertų sąrašo sudarymą ir kviečia teikti kandidatūras. Ekspertų atranka atliekama viešojo konkurso būdu, vadovaujantis kultūros ir meno sričių įvairovės principu. Už ekspertinį darbą apmokama viešųjų pirkimų įstatyme numatyta tvarka.

Kviečiama vertinti šias kultūros ir meno sritis: muzika, scenos menai, tarpsritiniai projektai, architektūra, vizualieji menai, leidyba, istorija, etnokultūra, kultūros edukacija, kultūros tyrimai, jūrinė kultūra, kūrybinių industrijų projektai ir kt.

Asmuo, norintis teikti ekspertinio vertinimo paslaugas, Savivaldybės administracijos Ugdymo ir kultūros departamento Kultūros skyriui paštu arba elektroniniu būdu pateikia:

  1. pretendento anketą;
  2. išsilavinimą patvirtinančių dokumentų kopijas;
  3. laisvos formos kūrybinės veiklos aprašymą.

Asmuo, pretenduojantis teikti ekspertinio vertinimo paslaugas, turi atitikti šiuos reikalavimus:

  1. turėti aukštąjį universitetinį, jam prilygintą arba tam tikros kultūros ar meno srities išsilavinimą;
  2. turėti specialiųjų žinių, įgūdžių, kompetencijos ir ne mažesnę kaip 3 metų profesinės veiklos, darbo ar paraiškų ekspertinio vertinimo patirtį kultūros ir meno ar kitoje srityje;
  3. būti nepriekaištingos reputacijos. Asmuo nelaikomas nepriekaištingos reputacijos, jeigu jis per praėjusius 5 metus buvo pripažintas kaltu dėl nusikalstamos veikos padarymo, jeigu jo teistumas neišnykęs arba nepanaikintas.

Asmuo, pretenduojantis teikti ekspertinio vertinimo paslaugas Savivaldybės administracijai, negali būti Kultūros ir meno tarybos prie Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos (toliau – KMT) nariu.

Prieš pradėdamas darbą ekspertas pasirašo nustatytos formos nešališkumo deklaraciją konfidencialumo pasižadėjimą ir sutartį su administracijos direktoriumi

Visais klausimais galima kreiptis į Kultūros skyriaus vyr. specialistę Kristiną Skiotytę (846) 39 61 73 arba el. paštu kristina.skiotyte@klaipeda.lt

Nurodytus dokumentus galima siųsti šiais  adresais: el. p.: kristina.norvile@klaipeda.lt, arba paštu – Klaipėdos miesto savivaldybės Kultūros skyriui, Liepų g. 11, 91502, Klaipėda.

Pretendentai anketas turi pateikti iki spalio 16 d.

Pretendento anketa.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This