„Muzikos garsai“ sugrįžta: kartu su aktoriais dainuos ir vaikai

Kultūra

Miuziklas, kurio dainas mintinai moka visi šio žanro gerbėjai. Kūrinys, jau beveik 60 metų neprarandantis savo populiarumo. Tai tikrais įvykiais paremta istorija, jaudinanti skirtingų kartų žmones visame pasaulyje. Tai – „Muzikos garsai“, visiems puikiai žinomas ir visų mėgstamas miuziklas, kurio pagrindu pastatytas muzikinis filmas tapo vienu komerciškai sėkmingiausių kūrinių kino istorijoje.

Su „Muzikos garsais” užaugo ne viena karta

Jis ir įkvėpė Klaipėdos koncertų salės edukacinio projekto visai šeimai „Žaismingos muzikos garsų orkestras XXII“ tęsinį. Smagią muzikinę-teatrinę improvizaciją minėto miuziklo temomis scenoje sukūrė režisierė ir jaunosios kartos aktorė Evelina Lozdovskaja, spektaklyje dalyvauja Gytis Šimelionis, Livija Krivickaitė, Samanta Juciūtė, Aleksas Šeputis, Martynas Jackus, Meda Bertulytė, Gabrielė Stravinskaitė, Ieva Kazlauskaitė, Livija Krivickaitė. Kartu su aktoriais spektaklyje dainuos moksleiviai iš Klaipėdos Vydūno gimnazijos bei mažieji lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ auklėtiniai. Jiems akompanuos Klaipėdos kamerinis orkestras, vadovaujamas Mindaugo Bačkaus. Kostiumus ir scenografiją kūrė Laima Akstinaitė.

Muzikinė-teatrinė improvizacija pagal Richardo Rodgerso miuziklą „Muzikos garsai“ Klaipėdos koncertų salėje bus rodoma jau šį penktadienį, spalio 13 d., 12.00 ir 18.30 val.

 

Norėtum, kad parašytume daugiau tokių straipsnių? Paremk “Atvirą Klaipėdą”.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Klaipėdos koncertų salėje - žinomiausias kino istorijoje miuziklas

Tai miuziklas, kurio dainas mintinai moka visi šio žanro gerbėjai. Kūrinys, kuris jau beveik 60 metų nepraranda savo populiarumo – ...
2022-02-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This