Pirmadienis – sunki diena

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos policijos pareigūnai pirmadienį dirbo išsijuosę. Pasitvirtino posakis, kad pirmadienis –  sunki diena.

Kaip jau rašėme, ankstyvą rytą dėl melagingo pranešimo apie sprogmenį gausios policijos pajėgos susitelkė prie H. Zudermano gimnazijos. Beveik tuo pačiu metu, 7.00 val. , kelių patruliai vyko į Šilutės plentą. Čia per eismo įvykį buvo sunkiai sužalotas žmogus.

63 metų „Škoda Octavia“ vairuotojas, važiuodamas Šilutės plentu nuo Statybininkų pr., pirmoje eismo juostoje kliudė savo bendraamžį pėstįjį, kurį jau buvo praleidę antra ir trečia juosta važiavę automobiliai. Medikai sužeistam vyrui ligoninėje diagnozavo dešinės kojos lūžį, galvos žaizdą, politraumą, jis gydomas reanimacijos skyriuje. „Škoda Octavia“ vairavęs vyras buvo blaivus.

Ryte į policiją kreipėsi 29 metų klaipėdietis. Jis nurodė, jog dar sekmadienį, spalio 15 d., apie 5.00 val. Taikos pr. jį prie naktinio klubo sumušė nepažįstamasis. Priėjęs prie jo iš nugaros, jis trenkė nukentėjusiajam į galvą, o jam pargriuvus – ėmė spardyti kojomis. Medikai konstatavo, kad vyrui sužeistas antakis ir sumuštas veidas. Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Nesnaudė ir vagys. Pirmadienį popiet  gautas uždarosios akcinės bendrovės pranešimas, kad įsibrovę į aptvertą bendrovės teritoriją Dubysos g.  iš neužrakinto sandėlio ilgapirščiai nugvelbė suvirinimo aparatą, benzininį pjūklą, lagaminą su įvairiais automobilių remontui naudojamais įrankiais, taip padarydami nuostolių už 1200 eurų.

O štai Klaipėdos rajono pareigūnai Toliotų kaimo miške aptiko naminės degtinės gaminimo aparatą, prie kurio sutiko naminukę verdančią 36 m. moterį. Įvykio vietoje pareigūnai rado apie 10 litrų naminės degtinės kvapą skleidžiančio skysčio, taip pat 5 l. talpą, kurioje buvo apie 2 l. skaidraus naminės degtinės kvapo skysčio.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Skautams pristatė pareigūnų veiklą ir ginkluotę

Klaipėdos apskrities Prevencijos ir Licencijavimo skyriaus pareigūnai, Kriminalistinių tyrimų tarnybos ekspertai bei bendruomenės pareigūnai trečiadienį susitiko su į didžiausią Lietuvoje ...
2023-07-13
Skaityti daugiau

Regionas

Nepilnamečius stebi dronais

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai praneša, jog siekdami skatinti jaunimą elgtis saugiai ir atsakingai bei užkardyti nepilnamečių daromus teisės ...
2023-06-29
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Su narkotikais sulaikyti du vaikinai

Spalio 18 d. vakare Klaipėdos miesto policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus pareigūnai, atlikę daug neviešo pobūdžio veiksmų, sulaikė du 22 ...
2022-10-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This