Lietuvos pensininkų susivienijimo kreipimasis į visus Lietuvos gyventojus

Mums rašo

Brangieji Lietuvos žmones, mūsų organizacija įkūrė ETIKOS Universitetą (2017-06-01) tam, kad prie jo veiklos prisijungtų visi Lietuvos gyventojai, radijas ir visos televizijos programos.

Tikslas: pirmoje vietoje – dvasinis tobulėjimas! Dorovingumo ir sąžiningumo atstatymas buityje, visose gyvenime srityse.

1. Pamirškime abejingumą, kuris žudo Lietuvą.

2. Pamirškime asmenines ambicijas, svarbiausia – vienybė.

3. Išmokime naudotis savo minčių galia (teisingos mintys nieko nekainuoja – jos materializuojasi, geriausiai – vienybėje, kai apie tai
galvosime visi kartu.).

Lietuvoje vyksta neįtikėtini dalykai – žudomi, prievartaujami vaikai, metami į šulinį kūdikiai, beveik visuotinė korupcija, melas, apgavystės, vagystės tiesiogine prasme ir paslėptos (šešėlinė ekonomika, pinigų plovimas ir pan.), Lietuva naikinama visais frontais (gyventojų mažėjimas), naikinama kaip jūrinė valstybė, teisinis nihilizmas (globojamas prezidentės), sveikatos apsauga sunkiai serga, kultūra šlubuoja dėl menko finansavimo, užsienio bankai mus žiauriai apiplėšinėja, mūsų pinigais krauna sau turtus, o pelną siunčia į užsienį, pagal savižudybes pirmaujame ES. Beribis žmonių abejingumas, nusivylimas, netikėjimas, nepasitikėjimas pasiekė neįsivaizduojamą lygį.

Prarastos-pamirštos tikrosios žmogiškos vertybės – dvasinis tobulėjimas. Dabar pirmoje vietoje pinigai ir turtas. Atsikvošėkime pagaliau…

Nuo šios akimirkos mes visi esame Etikos universiteto dėstytojai ir klausytojai. Prisijunkime, kurkime, dalyvaukime, kovokime su amoralumu, juk mes esame savo šalies šeimininkai, būkime pasiruošę bet kokią minutę gelbėtis nuo viso to ir gelbėti Lietuvos žmones, nes tik mūsų visų pastangų dėka gali įvykti ženklūs pasikeitimai, jeigu visi būsime nusiteikę viso to nepriimti, o galvosime ir DARYSIME kaip reikalauja Visatos dėsniai. Tik tada mūsų gyvenimas kardinaliai pasikeis, įvyks stebuklas…

Sėkmės mums visiems šitame šventame darbe! Tepadeda mums Dievas!

Kontaktai: Aldona Marija Gedvilienė, lietps.eu; amgedv@gmail.com; tel. 866673965; 862033739.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This