Klaipėdoje sulaikytas latvis, už pagrobtą automobilį reikalavęs išpirkos

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos miesto policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus pareigūnai sulaikė asmenį, kuris įtariamas automobilio vagyste bei turto prievartavimu.

2017 m. spalio mėn. Klaipėdos miesto policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pavogto automobilio „Mercedes Benz CLK“, už kurį vėliau buvo reikalaujama 2000 eurų išpirkos.

Atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus buvo nustatyta, jog 53 metų Lietuvoje gyvenantis Latvijos pilietis viename iš Klaipėdos naktinių barų pasisavino 27 metų vaikino automobilio raktelius, o vėliau pagrobė ir jo automobilį. Susisiekęs su automobilio savininku, jis pareikalavo 2000 eurų: 1000 eurų už raktelius ir 1000 už patį automobilį.

Vėliau Palangoje įtariamasis, gavęs 1000 eurų, automobilio savininkui atidavė raktelius, už likusią sumos dalį buvo sutarta parodyti vietą, kurioje stovi automobilis. Šioje vietoje, Klaipėdos miesto automobilių stovėjimo aikštelėje, įtariamasis ir buvo sulaikytas pasaloje laukusių pareigūnų. Sulaikymo metu jis išmetė su savimi turėtus 1000 eurų.

Dėl vagystės ir turto prievartavimo įtarimai pareikšti Latvijos piliečiui, jo sugyventinė apklausta specialiąja liudytoja, įtariant galėjus ją prisidėti planuojant turto prievartavimą, praneša Klaipėdos AVPK.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This