Autobusas gatve skriejo neužsidaręs durų (vaizdo įrašas)

Transportas

Vėsų penktadienio rytą tarp Jokūbavo ir Klaipėdos kursuojančiu autobusu važiavę žmonės buvo priversti kęsti neįprastus pojūčius – vairuotojas neuždarė važiuojančios transporto priemonės durų.

Facebook stopkadras.

Visa tai nutiko 25-uoju numeriu pažymėtame autobuse, reguliariai kursuojančiame tarp Klaipėdos autobusų stoties ir Jokūbavo.

Liepų gatvės atkarpoje tarp tilto per Dangę ir Klaipėdos valstybinės kolegijos autobusas važiavo su neuždarytomis vidurinėmis durimis, todėl keleiviai buvo priversti kęsti šaltį. Žinoma, tokiu atveju būna neužtikrinamas ir keleivių saugumas – o vienas iš jų, prieš įspėdamas vairuotoją, spėjo neįprastą kelionę įamžinti vaizdo įraše.

„Autobusas važiuoja atsilapojęs duris kaip vasarą!“, – rašo socialiniame tinkle „Facebook“ vaizdo įrašą paskelbęs autorius.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

„Klaipėdos paslaugos” pirks senus tolimojo susisiekimo autobusus

Klaipėdos savivaldybės valdoma UAB „Klaipėdos paslaugos” paskelbė rinkos konsultaciją dėl trijų naudotų tolimojo susisiekimo autobusų pirkimo. Ši bendrovė siekia įsigyti ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Miestas

Savivaldybė pateikė potvynių suvaldymo priemones

Klaipėdos miesto savivaldybė praneša Aplinkos ministerijai pateikusi naujas priemones, kurios padėtų suvaldyti potvynius. Dėl to Nacionalinio vandenų srities 2022-2027 metų ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Regionas

Vakarų Lietuvos savivaldybių kreipimasis į ministerijas dėl potvynių valdymo

Pastaruoju metu potvyniai Vakarų Lietuvos regione intensyvėja, apima vis naujas teritorijas, todėl net keturios savivaldybės – Klaipėdos miesto, Klaipėdos, Šilutės ...
2024-03-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This