„Dragūnas“ varžovams nepaliko jokių vilčių

Sportas

Lietuvos rankinio lygos čempionate savo pozicijas vis labiau įtvirtina nugalėtojų titulą ginantis Klaipėdos „Dragūnas“.

rkdragunas.lt

Šeštadienį klaipėdiečiai iškovojo 3-iąją pergalę iš tiek pat galimų šį sezoną: jie namuose rezultatu 47:22 (20:11) nugalėjo pergalės skonio dar nepatyrusius Varėnos „Ūlos“ rankininkus.

Toks klaipėdiečių rezultatas – vienose rungtynėse įmestų įvarčių sezono rekordas.

Visos uostamiesčio komandos pergalės šį sezoną kol kas pasiektos užtikrintai: pirmajame ture namuose „Dragūnas“ net 20 įvarčių skirtumu sutriuškino Kauno KTU komandą, o vėliau išvykoje 10 įvarčių persvara laimėjo prieš Utenos rankininkus.

Po rungtynių varėniškis Gediminas Barysas savo komandos žaidimą įvertino dviem žodžiais – „labai blogai“.

„Niekas nepavyko, neatvyko keli pagrindiniai žaidėjai, tai tikriausiai ir turėjo daugiausiai įtakos. Turime daug silpnų vietų, buvo sunku sudėlioti žaidimą, matėsi meistriškumas, Klaipėda visose pozicijose turi po kelis žaidėjus, pas mus jų yra deficitas. Nieko gero šiandien mūsų žaidime nebuvo. Jaunimas kažkodėl buvo vangus, nors jauni žaidėjai turėtų traukti komandą, ne vyresni. Gaila, šiandien to nebuvo“, – komentavo G. Barysas.

„Dragūno“ naujokas Lukas Vanagas, įmetęs paskutinįjį, 47-ąjį rungtynių įvartį, džiaugėsi, kad pavyko sėkmingai pritapti ir įsilieti į komandos žaidimą.

„Šiandien ir tikėjomės panašaus rezultato. Pirmame kėlinyje buvo nemažai klaidų, bet po to viskas ėjosi pagal planą. Daug ruošėmės, dirbome ir šiandien kovojome, kad būtų toks rezultatas“, – šypsojosi L. Vanagas.

„Dragūno“ strategas Artūras Juškėnas komandos žaidimo nei gyrė, nei peikė. Pasak jo, svarbiausias šiandienos ir praėjusios savaitės rungtynių tikslas buvo kuo geriau pasirengti lapkričio 11-12 dienomis Klaipėdos vyksiančioms Baltijos rankinio lygos kovoms su estais ir suomiais.

„Deja, rungtynės su Utenos ir Varėnos komandomis neleido mums labai stipriai pasiruošti. Šiek tiek dėl to gaila, bet lapkričio 4-ąją dar žaisime su Šiaulių komanda, kuri žaidžia kitaip. Tai savotišką rankinį propaguojanti komandą, kurią neseniai sustiprino mūsų žaidėjo Gabrieliaus Virbausko brolis Deividas. Šiauliečių žaidimo stilius daugeliui neparankus. Juokaujant galima sakyti, kad jie nei patys žaidžia, nei kitiems leidžia žaisti, tad bus labai įdomios rungtynės“, – juokavo A. Juškėnas.

Kitas nacionalinio čempionato varžybas „Dragūnas“ žais lapkričio 4 d. išvykoje su Šiaulių „SM Dubysa-Gubernija“.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Klaipėdos rankininkai kausis dėl pirmos lygos apdovanojimų

Nelengvai sezoną pradėję, tačiau sparčiai įsibėgėję Klaipėdos „Viesulo SC/Dragūno” rankininkai iškovojo bilietą į Lietuvos rankinio pirmos lygos finalo ketvertą. Uostamiesčio ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Dragūnas“ iškovojo bilietą į Baltijos rankinio lygos finalo ketvertą

Šeštadienį vyko antrosios Baltijos rankinio lygos ketvirtfinalio rungtynės tarp Klaipėdos „Dragūno“ ir „Mistra“ (Estija) komandų. Aršiai kovoję estų rankininkai savoje ...
2024-03-30
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

Lietuvos rankinio federacijos taurės finale – Klaipėdos „Dragūno“ triumfas

Klaipėdos „Dragūno“ ir Kauno „Žalgirio“ rankininkių pergalėmis sekmadienį baigėsi Utenoje vykęs Lietuvos rankinio federacijos (LRF) taurės turnyro finalo ketvertas. Tiek ...
2024-02-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This