Daugiau traukinių iš Klaipėdos į Vilnių ir atgal

Transportas

Nuo pirmadienio, spalio 23 d., maršrutu Vilnius-Klaipėda važiuos papildomi traukiniai. Papildomi reisai iš Vilniaus ir Klaipėdos važiuos darbo dienomis, o jų grafikai – specialiai pritaikyti prie keliaujančiųjų darbo reikalais.

„Lietuvos geležinkeliai” nuotr.

„Stebime augančius darbo dienomis važiuojančių keleivių srautus. Vis dažniau keliaujantys į susitikimus kituose miestuose renkasi ne automobilį, o traukinį, kurį galima išnaudoti ir kaip darbo kabinetą. Todėl  matydami realų poreikį, skiriame papildomus ankstyvuosius traukinius keliaujantiems viena populiariausių krypčių Vilnius-Klaipėda ir atgal“, – pranešime spaudai cituojamas „Lietuvos geležinkelių” generalinio direktoriaus pavaduotojas Linas Baužys.

Papildomi traukiniai maršrutu Vilnius-Klaipėda važiuos darbo dienomis 5.15 val., o Klaipėda-Vilnius – 5.10 val. Šie traukiniai taip pat stos Jonavoje, Kėdainiuose, Šiauliuose, Telšiuose ir Plungėje.

Vilnius-Klaipėda-Vilnius yra vienas populiariausių „Lietuvos geležinkelių“ maršrutų. Per pirmuosius 9 šių metų mėnesius juo pervežta daugiau kaip 370 tūkst. keleivių, t. y. beveik 10 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį pernai.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Nuo birželio 2 d. vėl kursuos „Pajūrio ekspresas“

Keleivių vežimo traukiniais bendrovė „LTG Link“ praneša, jog jau septintą sezoną vykdys jungtines savaitgalio keliones į šalies pajūrio kurortus. Šiemet ...
2023-05-16
Skaityti daugiau

Transportas

Dėl elektrifikacijos keisis traukinių tvarkaraščiai

Įsibėgėjant geležinkelio elektrifikacijos projektui, nuo pirmadienio, vasario 6 d., keisis dalies bendrovės „LTG Link“ traukinių tvarkaraštis maršrutuose Vilnius–Klaipėda, Vilnius–Šiauliai, Kaunas–Šiauliai, ...
2023-02-03
Skaityti daugiau

Transportas

Keisis dalies traukinių tvarkaraščiai

Dėl įsibėgėjančių elektrifikacijos darbų geležinkelio ruože Kaišiadorys–Radviliškis nuo vasario 6 d. iki gegužės bus reikšmingai ribojamas traukinių eismas. Kol vyks ...
2023-01-10
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This