Mokymai daugiabučių bendrijų nariams

Miestas

Klaipėdos miesto savivaldybės administracija kviečia į mokymus daugiabučių gyvenamųjų namų butų ir kitų patalpų savininkų bendrijų organų narius: pirmininkus, valdybos narius, revizijos komisijos narius.

Mokymai vyks lapkričio 7 d. 13.00–17.00 val. (5 akademinės valandos su pertrauka) Klaipėdos miesto savivaldybės Tarybos posėdžių salėje, III aukšte, 322 kab.  (Liepų g. 11, Klaipėda)

Martyno Vainoriaus nuotr.

Mokymų dalyvių skaičius ribotas, todėl būtina išankstinė registracija elektroniniu paštu algirdas@lsa-mkc.lt (prašoma užpildyti dalyvio anketą). Telefonas suderinimui +370 662 095 16.

Registracija vykdoma iki lapkričio 3 d.

Programa:

  1. Efektyvus susirinkimų vedimas, konfliktinių situacijų valdymas, ginčų sprendimas daugiabučių gyvenamųjų namų butų ir kitų patalpų savininkų bendrijose.
  2. Daugiabučių gyvenamųjų namų butų ir kitų patalpų savininkų bendrijų valdymo organų ir visuotinio susirinkimo priimtų sprendimų, bendrijos dokumentų įforminimo ir registravimo tvarka.
  3. Remonto darbų, susijusių su privalomaisiais statinių naudojimo ir priežiūros reikalavimais bei nesusijusių su privalomaisiais reikalavimais, nustatymo ir pirkimo organizavimas, sprendimų dėl šių darbų vykdymo priėmimas (pirmininko, valdybos, butų savininkų susirinkimų kompetencija) daugiabučių gyvenamųjų namų butų ir kitų patalpų savininkų bendrijose.
  4. Daugiabučių gyvenamųjų namų butų ir kitų patalpų savininkų bendrijų ūkinė–finansinė veikla, įmokų ir tarifų nustatymas ir patvirtinimas. Revizijos komisijos (revizoriaus) funkcijos atliekant šios veiklos kasmetinius patikrinimus. Praktiniai patarimai revizijos komisijai (revizoriui) į ką atkreipti dėmesį tikrinant bendrijos ūkinę–finansinę veiklą.
  5. Darbo teisės įgyvendinimas (darbo sutarčių sudarymas, vykdymas, nutraukimas) daugiabučių gyvenamųjų namų butų ir kitų patalpų savininkų bendrijose.
  6. Skolų išieškojimas daugiabučių gyvenamųjų namų butų ir kitų patalpų savininkų bendrijose.
  7. Klausimai-atsakymai.

Dalyvio anketos forma

Mokymų paslaugos teikėjas – VšĮ Lietuvos savivaldybių asociacijos mokymo ir konsultavimo centras.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Kviečia į Viešųjų pirkimų tarnybos organizuojamus mokymus tiekėjams

Skatindama ūkio subjektų dalyvavimą viešuosiuose pirkimuose, o taip pat siekdama didinti konkurencingumą, Viešųjų pirkimų tarnyba (VPT) tęsia praėjusiais metais pradėtą ...
2024-03-26
Skaityti daugiau

Verslas

Bibliotekoje - nuotolinių mokymų programa „Verslumo žingsniai“

Liepos–rugpjūčio mėnesiais Klaipėdos miesto savivaldybės I. Kanto viešoji biblioteka organizuoja nemokamus nuotolinius mokymus „Verslumo žingsniai“. Jų tikslas – skatinti moterų ...
2021-07-02
Skaityti daugiau

Miestas

Jaunimą kviečia į mokymus

14-29 metų jaunimas kviečiamas į dviejų dienų renginį bei konkursą „Jaunimas – Jaunimui“ + „Aš esu LYDERIS“ ir mokymų ciklą, ...
2020-11-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This