Tilžės gatvės atidarymas atidedamas mėnesiui

Svarbu, Transportas

Ketvirtadienį Klaipėdos savivaldybės Saugaus eismo komisija pritarė Tilžės gatvės rekonstrukciją vykdančios bendrovės prašymui dar kartą pratęsti tvarkomos atkarpos atidarymo terminą.

Pagal projektą, eismas gatvės atkarpa nuo žiedinės sankryžos su Šilutės plentu iki Jakų žiedo turėjo būti atvertas rugsėjo 15-ąją, kelio darbininkai nuo jo atsilieka ir prašo dar kartą keisti datą.

„Reikia gerų 9 darbo dienų ir darbai bus užbaigti. Apsidrausdami prašome terminą pratęsti iki gruodžio 1-osios, nes darbams didžiulę įtaką turi oro sąlygos. Galbūt to mėnesio ir neprireiks“, – sakė prašymą komisijos nariams pateikęs darbus atliekančios bendrovės „Lemminkainen Lietuva“ atstovas Vidmantas Vasiulis.

Jis komisijos nariams garantavo, kad gruodžio 1-ąją eismas atkarpa bus atidarytas, tačiau ne visi suskubo juo patikėti.

Uostamiesčio kelių policijos vadovas Mindaugas Džermeika prieš pritariant siūlė sutartyje numatyti sankcijas už vėlavimą, mat rangovas terminą pratęsti prašo ne pirmą kartą. Šiai idėjai neprieštaravo ir savivaldybės Urbanistinės plėtros departamento direktorius Kastytis Macijauskas, kuris kiekvieną vėluojamą dieną siūlė įvertinti atitinkama suma.

Kiti komisijos nariai darbininkams siūlė duoti ne daugiau nei 12 dienų, balsuojant vieno balso persvara nutarta terminą pratęsti mėnesiui.

Ši atkarpa – itin svarbi susisiekimo arterija, jungianti miestą ir užmiestį, tad ją uždarius kilo daug nepatogumų, kurie daro įtaką ir eismo srautams Klaipėdos gatvėse.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Kurgi tie valytojai?*

Visų nuskriaustųjų užtarėjas Spyglys dalinasi vienos miestietės laišku ir nuotraukomis, kurie jį pasiekė. „Per visur pasakoja, kaip miesto gatvės valomos. ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Miestas

Sudūlėjo Šiaurės prospekto požeminės komunikacijos (atnaujinta)

74 milijonus litų kainavusio Šiaurės prospekto dalyje nučiuožė šlaitai, o seniau nutiestoje jo atkarpoje jau susidėvėjo požeminės vandens nuotekų sistemos.  ...
2024-03-18
Skaityti daugiau

Transportas

Baltijos žiedo rekonstrukcijai užbaigti trūksta pusės milijono

Klaipėdos savivaldybė pranešė, kad uostamiestyje su darbo vizitu lankęsis susisiekimo viceministras Mindaugas Tarnauskas su miesto vicemeru Algirdu Kamarausku aptarė svarbiausių ...
2024-01-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This