Ketinama įrengti apie 1000 naujų vietų automobiliams

Transportas

Klaipėdos miesto savivaldybė tęsia supažindinimą su daugiabučių namų kiemų automobilių stovėjimo aikštelių projektais, kurių tikslas – padidinti automobilių stovėjimo vietų skaičių kiemuose.

Palmiros Mart nuotr.

Dabar gyventojai kviečiami susipažinti, kokius sprendinius projektuotojai siūlo teritorijoms ties daugiabučiais namais, esančiais Debreceno g. 26, 34, 36, 70-78, 96, Taikos pr. 83-89, Baltijos pr. 11-23, 59-69. Siūlymus bei pastabas galima teikti Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio departamento Miesto tvarkymo skyriaus vyr. specialistei Nijolei Vedeikienei, tel. 39 63 23, el.p. nijole.vedeikiene@klaipeda.lt.

Pasiūlymų ir pastabų laukiama iki lapkričio 6 d.

Su rengiamais projektais galima susipažinti paspaudus šias nuorodas: Baltijos pr. 11-23; Baltijos pr. 59-69; Debreceno g. 70-78Debreceno g. 26, 34 36Taikos pr. 83-89

Anksčiau informavome  apie kituose  miesto  gyvenamuosiuose  rajonuose planuojamas įrengti automobilių  aikšteles.  Sulaukę atsakymo iš savivaldybės į raštu pateiktus klausimus, kiek ir kokių pasiūlymų iš gyventojų sulaukta, apie tai nedelsiant informuosime savo skaitytojus.

Apie daugiabučių namų kiemų infrastruktūros gerinimo programą

Įgyvendinant programą apšvietimas jau įrengtas prie 75 daugiabučių namų. Iš viso per šiuos metus apšvietimas bus įrengtas prie daugiau nei 80-ies daugiabučių. Kitąmet šviestuvus numatoma pastatyti dar 25 teritorijose, kuriomis naudojasi daugiau nei 120-ties daugiabučių gyventojai. Ateinančiais metais taip pat ketinama didinti daugiabučių namų kiemuose esančias automobilių stovėjimo aikšteles, įrengti papildomų vietų automobiliams statyti.

Preliminariai skaičiuojama, kad Klaipėdos miesto daugiabučių kiemuose bus galima įrengti per 1000 vietų automobiliams, tačiau tikslus skaičius paaiškės baigus projektavimo darbus. Iki 2018 metų pabaigos į kiemų infrastruktūros gerinimą numatoma investuoti apie 2 milijonus eurų.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Išmanaus parkavimo sistemos įdiegimo projektas juda finišo link

Klaipėdoje ir Neringoje jau veikia bendra informacinė sistema, leidžianti vairuotojams iš anksto sužinoti apie laisvas parkavimo vietas septyniose Klaipėdos ir ...
2021-12-02
Skaityti daugiau

Miestas

Kiemuose – naujos aikštelės automobiliams

Klaipėdos savivaldybė pranešė, kad miesto daugiabučių kiemuose startuoja naujų aikštelių automobiliams įrengimo darbai. Jie jau vyksta S. Daukanto g. 26 ...
2018-09-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This