Užpultos trys moterys

Kriminalai ir nelaimės

Pasirodo, jog penktadienį įžūliai apiplėštas nepilnametis – ne vienintelė šiuolaikinių robinų hudų  auka. Penktadienį ir šeštadienį uostamiestyje buvo užpultos ir sužalotos trys moterys. Du  plėšikėliai sulaikyti, vienai nukentėjusiajai prireikė medikų pagalbos.

Penktadienį apie 19 val. I. Simonaitytės g. kieme nepažįstamas vaikinas, sudavęs ranka į veidą, atėmė iš 66 metų moters rankinę su pinigais bei dokumentais ir pabėgo. Nuostolis – 100 eurų. Sulaikytas ir į areštinę uždarytas šešiolikmetis įtariamasis.

Palmiros Mart nuotr.

Tą patį penktadienio vakarą, tik vėliau, apie 21.20 val. irgi prie Simonaitytės g. esančio namo laiptinės, maždaug 16-17 m. vaikinas užpuolė ir sumušė 58 metų moterį. Užpuolikas bandė atimti moters rankinę, tačiau neįstengė. Ne kartą smogęs aukai į galvą, į veidą papurškęs ašarinių dujų, jis pasišalino. Ligoninėje medikai nustatė moteriai galvos ir veido sumušimus, cheminį akių nudegimą. Ji gydosi ambulatoriškai.

Šeštadienio rytą apie 6.30 val., Klaipėdoje, Taikos pr., prie vieno iš įėjimų į prekybos centrą  73 metų moterį užpuolė, sumušė ir ant žemės parvertė nepažįstamas vaikinas. Įvykio vietoje sulaikytas ir į areštinę uždarytas aštuoniolikmetis. Jis įtariamas viešosios tvarkos pažeidimu.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Lifte užpultas devynmetis

Smurtas ir  nekaltų žmonių užpuldinėjimai uostamiestyje nesiliauja. Antradienį life užpultas berniukas, moteris sumušta savo mažamečių vaikų akivaizdoje. Apie 18.20 val.  ...
2017-12-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This