Trys vyrai – prieš vieną moterį

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdoje nesiliauja plėšikavimai ir žmonių užpuldinėjimai, o apvogto automobilio savininkas pats sulaikė nepilnametį vagišių.

Vėlų šeštadienio vakarą apie 23.50 val. du nepažįstamieji užpuolė ir sumušė 39 metų vyrą. Vieną iš užpuolikų nukentėjusysis apibūdino kaip 23 m. vidutinio kūno sudėjimo apie 170 cm ūgio šviesiaplaukį. Kito požymių nukentėjusysis neįsidėmėjo. Ligoninėje vyrui nustatyti galvos ir veido sumušimai, voko žaizdos, šonkaulio lūžis. Jis išleistas gydytis ambulatoriškai. Pradėtas tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Palmiros Mart nuotr.

Sekmadienio vakarą apie 19.25 val.  K. Donelaičio g. pereinamame neapšviestame kieme trys vyrai užpuolė 45 metų moterį. Vienas iš jų užėmė nukentėjusiajai burną, pargriovė ant žemės ir pareikalavo atiduoti kuprinę. Moteris neteko piniginės su 30 eurų, savo ir vyro dokumentų. Padarytas 100 eurų nuostolis.

Pirmadienio naktį apie 0.15 val. Taikos pr. 31 metų vyras, radęs savo automobilį „Honda Accord“ išdaužtu stiklu, pats sulaikė prie jo besislėpusį neblaivų (1,29 prom.) septyniolikmetį. Pas nepilnametį įtariamąjį rasta iš automobilio pavogta magnetolos panelė. Vaikinas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Be to, sekmadienį 16 val.  Klaipėdos apskr. VPK gavo pranešimą, kad Klaipėdos r., Endriejavo mstl., iš namų pavogtas seifas, kuriame  esą buvo nemažai pinigų. Nuostolis – 10 000 eurų.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Už smurtą prieš mažametį - piniginė bauda

Klaipėdos apylinkės teismas už nežymiai sutrikdytą mažamečio sveikatą vyrui skyrė 3250 eurų dydžio baudą. Taip pat nuteistasis turės nukentėjusiajam atlyginti 500 ...
2021-07-29
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Prie Trinyčių tvenkinio - nesaugu?

Trumpėjant dienoms ir anksčiau temstant, padažnėjo žmonių užpuolimai prie Trinyčių tvenkinio. Penktadienio pavakarę čia esančiame parkelyje bei netoli jo buvo ...
2017-11-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This