Atidarė jau veikiančią šunų aikštelę

Regionas

Antradienį Gargžduose, Vyturių gatvėje, esančioje šunų vedžiojimo-dresavimo aikštelėje rinkosi ne tik gargždiškiai su keturkojais, bet ir Savivaldybės, seniūnijos, bendrovės „Mars Lietuva“ atstovai, nes ši aikštelė, veikianti kone metus, iki šiol nebuvo iškilmingai atidaryta.

„Klaipėdos rajono savivaldybė dėkinga „Mars Lietuva“ už paramą įvairių projektų įgyvendinimui. Jie ne tik padėjo įrengti šunų vedžiojimo-dresavimo aikštelę, bet ir daug metų padeda puošti miesto eglutę, kasmet gargždiškiams ir miesto svečiams dovanoja Pasaulinės gyvūnų dienos šventę, vykdo kitas gražias iniciatyvas, pavyzdžiui, remia neįgalius rajono vaikus ir panašiai. Tai puikus atsakingo verslo pavyzdys“, – rajono savivaldybės pranešime cituojamas Klaipėdos rajono meras Vaclovas Dačkauskas.

Simbolinę šunų vedžiojimo-dresavimo aikštelės juostelę perkirpo Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė, „Mars Lietuva“ korporatyvinių reikalų vadovas Mindaugas Rupšys, Gargždų seniūnijos seniūnas Saulius Bakšinskis, UAB „Gargždų komunalinės paslaugos“ vadovas Steponas Šimulis.

M. Rupšiui vicemerė, dėkodama už bendradarbiavimą ir iniciatyvumą, įteikė mero pasirašytą padėkos raštą.

Visi aikštelėje buvę augintiniai buvo apdovanoti „Mars Lietuva“ skanėstais. M. Rupšys džiaugėsi, kad ši aikštelė yra naudojama ir reikalinga gargždiškiams, norintiems dresuoti savo augintinius, tai, kad čia lankosi gyventojai ir jų augintiniai, rodo, kad bendrovės parama tokiems projektams – prasminga.

Šunų vedžiojimo-dresavimo aikštelėje šunis vedžioję gyventojai pasakojo, kad čia lankosi kartais net kelis kartus per dieną. Tokia aikštelė, pasak jų, buvo jau seniai buvo reikalinga. Naudodamiesi proga šunų šeimininkai išsakė norą, kad panaši aikštelė galėtų atsirasti šiaurinėje miesto dalyje, taip pat jie prašė įrengti pavėsinę, kur šunų šeimininkai galėtų pasislėpti nuo lietaus, kol jų augintiniai žais aikštelėje.

Simboliniame aikštelės atidaryme dalyvavo ir kinologas Sigitas Savickis su tarnybiniu šunimi Hardu. Kinologas susirinkusiems ne tik paaiškino kai kurias dresavimo taisykles, bet ir pademonstravo Hardo sugebėjimus.

Vyturių gatvėje esančioje šunų dresavimo aikštelėje įrengtas apšvietimas, dresūros įranga, aptverta teritorija. Šunų vedžiojimo-dresavimo aikštelės įrengimui 7 tūkst. eurų skyrė Klaipėdos rajono savivaldybė, o 9 tūkst. eurų „Mars Lietuva“. Darbus vykdė UAB „Gargždų komunalinės paslaugos“.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Penkiuose Vakarų Lietuvos miestuose vyks sporto festivaliai

Kovo mėnesį sėkmingai finišavo antroji projekto „Aktyvumo zona – vaikų fizinio aktyvumo didinimas“ dalis, kurio metu buvo organizuojamos sportinės mankštos ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

Regionas

Gargžduose duris atvers bendradarbystės centras „Spiečius“

Birželį Gargžduose duris atvers jau 15-as Inovacijų agentūros bendradarbystės centras „Spiečius“. Centras veiks kaip erdvė, skatinanti regiono verslumą, teikianti nemokamas ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

Regionas

Gargžduose padegtas automobilis

Trečiadienio naktį, apie 2.15 val., Gargžduose automobilyje „Mercedes Benz CLS 280“kilo gaisras, kurio metu 2008 metų gamybos transporto priemonė sudegė. ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This