Premjera: Paskutinį kartą atnaujinta

Kultūra

Jei domiesi įvairiomis pasaulio sąmokslo teorijomis, ši premjera – TAU! Masonai, NASA veikla, plokščios žemės teorija ir dar daugelį kitų paslėptų dalykų, apie kuriuos čia bus kalbama. Tai, kas laviruoja tarp tikro ir dar nepažinto pasaulio.

Žemė yra plokščia. Nesąmonė? O ar tikrai galima įrodyti, kad ji apvali? Ar užtenka to, kad šį faktą kažkada išgirdome mokykloje? Matei nuotraukas. Vaizdo įrašus? Ar jie išties tikri?

Aš sakau – baltas, tu sakai – juodas. Kuris iš mūsų teisus? Manai, kad tik Šiaurės Korėjos piliečius nuolat veikia propaganda? Nebūk naivus. Išjunk nuostatas, bet niekada – kritinio mąstymo.

„Paskutinį kartą atnaujinta“ – Klaipėdos Jaunimo teatro spektaklis apie manipuliaciją, apie individo prisitaikymą prie daugumos ir visuomenės nuomonės formavimą. Apie žiniasklaidą, socialinius tinklus ir žinomus veidus. Apie tave.

Spektaklio režisierė, nustebinsianti ne tik Lietuvą, bet ir pasaulį – Živilė Mičiulytė.  Savo drastiškais sprendimais pasižyminčios dramaturgės  Živilė Mičiulytė ir Marija Judzentavičiūtė.

Spektaklyje pasirodys Lietuvoje puikiai žinomi aktoriai Simas Lunevičius, Justina Burakaitė, Donatas Stakėnas, Kristina Švenčionytė, Rugilė Latvenaitė, Asta Zacharovaitė, Justina Vanžodytė Šurajeva.  Spektaklyje taip pat išvysite Oleg Šurajev, Alfredą Bumblauską, Nerijų Mačiulį ir dar kitų žymių žmonių.

Talentu apdovanota scenografė ir kostiumų dailininkė Vita Eidimtaitė bei jos asistentas Justinas Intas.  Spektaklio muzika – Beissoul ir Einius.

Premjera – lapkričio 10 d. 19 val. Kultūros fabrike. Bilietų ieškoti  čia.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Klaipėdos gimnazistai jaukinasi medijas

Neraštingų žmonių šiandien Lietuvoje beveik nėra. Tačiau socialiniai tinklai ir didžiuliai informacijos srautai sukuria poreikį mokytis kitaip ir ugdyti medijų ...
2018-03-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This