Gargždų socialinių paslaugų centro lankytojų paroda „Gamtos užburti“

Regionas

Lapkričio 3 dieną atidaryta ir iki gruodžio 4 dienos Gargždų kultūros centre veiks Gargždų socialinio paslaugų centro lankytojų paroda „Gamtos užburti“.

Parodos eksponatai, sukurti pačių socialinių paslaugų lankytojų rankomis, užburia ne mažiau nei pati gamta. Įvairiomis technikomis kruopščiai atlikti darbai – spalvingi ir traukiantys akį. Kiekvienas centro lankytojas, kurdamas šiuos darbus, įdėjo ne tik daug darbo, bet ir šilumos, meilės, nuoširdžių pastangų. Tai jau ne pirmoji Gargždų socialinių paslaugų centro lankytojų paroda, kuri džiugina Klaipėdos rajono gyventojus.

Gargždų socialinio paslaugų centro lankytojai parodos atidarymu, organizatorių nuotr.

Parodos atidarymo proga Gargždų kultūros centre susirinkusiesiems Gargždų socialinių paslaugų centro lankytojai dovanojo dainas bei psichodraminį šokį, kurio metu buvo parodyta, kad nereikia užsimerkti prieš neįgaliųjų problemas, kurias galime spręsti tik kartu.

Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotoja Violeta Riaukienė sveikino susirinkusiuosius ir dėkojo už dar vieną parodą rajono gyventojams. „Savo darbais jūs jau ne pirmą kartą džiuginate Klaipėdos rajono gyventojus. Gera žinoti, kad jus vienija bendras tikslas ir kad jūs bendradarbiaudami kuriate tokius gražius, gamtos spalvų įkvėptus darbus. Tegul jums, lankantis Gargždų socialinių paslaugų centre, niekuomet nepritrūksta šilumos, dėmesio ir naujų idėjų ateities parodoms“, – pranešime spaudai cituojama V. Riaukienė.

Centro lankytojų rankomis sukurti kūriniai, organizatorių nuotr.

Sveikinimo žodžius taip pat tarė Gargždų socialinių paslaugų centro direktorė Viktorija Lygnugarienė, paslaugų centro draugai ir partneriai: pagyvenusių žmonių klubo „Užuovėjos“ vadovė Regina Kuneikienė, Gargždų kultūros centro direktorė Birutė Oželienė, Gargždų Šv. arkangelo Mykolo bažnyčios kunigas rezidentas Kęstutis Vainorius.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Plastikos chirurgas pakvietė į neįprastą parodą 

Klaipėdoje, Menų ložės (Tomo g. 24) erdvėje, klaipėdiečiai turėjo galimybę sudalyvauti neįprastoje vieno vakaro parodoje-performanse, kurį paruošė plastikos chirurgas Saulius ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje – lauko paroda apie Joną Šliūpą

Palangoje atidaryta Lietuvos nacionalinio muziejaus paroda „Kas išsigando Šliūpo?“, parengta pagal Miglės Anušauskaitės komiksų knygą. Apie spalvingą pirmojo Palangos burmistro ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Mums rašo

Šarūnas Šarkauskas: kelyje ir judėjime 

Noriu pakviesti jus į Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Meno skyriaus galeriją, kur tapytojas Šarūnas Šarkauskas eksponuoja paveikslų ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This