Klaipėdoje koncertuos Kazimieras Likša

Kultūra

Lapkričio pabaigoje koncertus didžiausiuose Lietuvos miestuose rengiantis Kazimieras Likša pasirodys ir Klaipėdoje. Jo koncertas lapkričio 30 d. vyks klube „Jazzpilis“.

Koncerto metu bus pristatytas riboto tiražo albumas, įrašytas su styginių kvartetu

„Tai bus dainų, išleistų ankstesniuose albumuose, rinkinys. Tačiau šį sykį dainose dominuos švelnus akustinis skambesys, pritariant styginių kvartetui bei pianinui. Prieš kelis metus buvau surengęs kelis koncertus su styginiu kvartetu ir jie publikos buvo priimti labai jaukiai: emocijos tuos vakarus buvo nepakartojamos. Tad nuo to laiko mintis, jog šiuos ypatingus momentus ir emociją norisi užfiksuoti albume neapleidžia. Dabar albumui išvysti dienos šviesą ir paskirti pasimatymą jums pasirodė pats tinkamiausias metas: ilgais vakarais turime laiko sau, savo artimiesiems, prasideda gražiausių metų švenčių laukimas, kurį norisi įprasminti“, – sako K. Likša.

Atlikėjas po koncertinio turo planuoja grįžti atgal į studiją ir pradėti naujo albumo įrašus.

„Po albumo „Per pusę“ išleidimo buvo praėję per mažai laiko, kad pradėčiau dirbti su visiškai nauja medžiaga, taip pat buvau sulaukęs ne vieno prašymo įrašyti akustinį albumą su styginių kvartetu. Todėl sukūriau puikią progą surengti koncertus, dar kartą susitikti su savo klausytojais“, – teigia K. Likša.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Naujasis „Jazzpilis“ prisidirbo kaip reikiant (atnaujinta)

„Russian music night“ per antrąsias karo Ukrainoje pradžios metines. Tokį vakarėlį sugalvojo „Jazzpilio“ klubą atgaivinę verslininkai. „Nesame tie žmonės, kurie ...
2024-02-23
Skaityti daugiau

Kultūra

Karo ir taikos dainomis muzikai iš Kijevo ir Klaipėdos muzikinių teatrų sieks taikos Ukrainai

„Šiandienos pasaulio įvykių kontekste galbūt naiviai skamba sparnuota frazė „menas išgelbės pasaulį“, bet aš ja tikiu. Ji pasiteisino ne kartą! ...
2023-07-03
Skaityti daugiau

Mums rašo

Sveika, karaliene vasara!

Klaipėdos karalienės Luizės jaunimo centras vykdo projektą „Miesto smėlio dėžės karaliai“, kuris teigia, kad vaikystė karaliauja smėlio dėžėje, o Klaipėda ...
2023-06-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This