Startuoja Vaikų ir tėvų akademija

Sveikata

Lapkričio 18 d. 10 val. klaipėdiečius kviečia naujas projektas – Vaikų ir tėvų akademija. Tai – šeimos piknikų, kurie vasarą vyko Klaipėdos Skulptūrų parke ir sulaukė itin gausaus dalyvių būrio bei didelio vaikų bei tėvų susidomėjimo – tęsinys. Toks pasisekimas, anot organizatorių, įkvėpė šios tradicijos neatsisakyti ir šaltuoju metų laiku, perkeliant pramogas visai šeimai į uždaras patalpas.

Vaikai iki 10 metų ir tėvai kviečiami į susitikimą žaidimų kambaryje „Karamba Bamba”. (PC „Liepa”, Priestočio g. 30).

Susitikimo tema – „Ką valgo sveiki vaikai?” Su tėveliais bendraus mitybos specialistė ir homeopatė Deimantė Rapalytė.  Ji yra baigusi Homeopatijos ir gydomosios mitybos mokslus Londone. Jos darbo specifika – apjungta fizinė ir emocinė aplinka, vadovaujantis požiūriu, jog maistas turi tikti žmogui, neskaičiuojant kalorijų.

Bus kalbama apie tai, ką pakeisti vaiko mityboje, kad maistas būtų sotus, bet nekaloringas, kaip “paslėpti” maiste naudingas medžiagas, ką gaminti vaikui, kad mityba būtų subalansuota?

Vaikai kūrybinėse dirbtuvėlėse draugaus su Kake Make, pakalbės apie tai, ką mėgsta valgyti ir ko ne, kodėl reikia mėgti ne tik traškučius ir kokakolą, iš zefyrų statys namus, bokštus, piramides, gamins papuošalą mamytėms bei valgomą siurprizą tėveliams, išbandys kelias piešimo technikas su dažais, kuriuos prieš tai paragaus ir išsiaiškins, iš ko jie pagaminti.

REGISTRACIJA : https://goo.gl/9cFF9d

INFORMACIJA : el.paštu robertina.tiesiog@gmail.com, tel. 861475754.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Kviečia į paskaitą apie cukrinį diabetą

Artėjant pasaulinei cukrinio diabeto dienai, Klaipėdos visuomenės biuro specialistai kviečia į paskaitą „Ką turėtume valgyti, norėdami išvengti diabeto ar jau ...
2018-10-31
Skaityti daugiau

Sveikata

Paskaita "Genetinė mityba"

Balandžio 12 d. 17.30 val. Klaipėdos visuomenės sveikatos biure (Taikos pr.76, 3 a.) vyks paskaita „Genetinė mityba”. Kiekvienas žmogus yra ...
2018-03-27
Skaityti daugiau

Veidai

Giedrius Mickevičius: "Mano energijos šaltinis – vaikų šypsenos"

Šio interviu herojus – tai gyvenimo džiaugsmu trykštantis dvidešimt ketverių jaunuolis Giedriaus Mickevičius, animatorius iš prigimties, nuo kurio veido, atrodo, ...
2017-12-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This