Nusipirkusi internetu bilietą, nepateko į Bocelli koncertą

Kriminalai ir nelaimės

Ketvirtadienį į Klaipėdos policiją kreipėsi 25 metų klaipėdietė. Mergina pranešė, kad spalio 19 d.  internetiniame puslapyje skelbiu.lt pagal skelbimą įsigijo du bilietus į Andrea Bocelli koncertą Kaune, bet į koncertą įleista nebuvo.

disney.wikia.com nuotr.

Tą pačią dieną, kai rado skelbimą, mergina  susirašė žinutėmis su nepažįstamu pardavėju ir sutarė, kad perka du bilietus į koncertą, už kiekvieną mokėdama po 100 eurų. Spalio 19 d. iš savo banko sąskaitos į nurodytą sąskaitą mergina pervedė 100 eurų. Praėjus kelioms minutėms nukentėjusioji el. paštu gavo bilietą į koncertą kitos moters vardu.

Gavusi bilietą, nukentėjusioji į tos pačios pardavėjos sąskaitą pervedė dar vieną šimtą eurų už kitą bilietą. Tą pačia dieną buvo atsiųstas antras bilietas.

Tačiau lapkričio 4 d. su įsigytais bilietais nuvykusi į koncertą į Kauną, mergina į salę įleista nebuvo, nes bilietais esą prieš pusvalandį pasinaudojo kiti žmonės.

Policijoje pradėtas tyrimas pagal retai pasitaikantį BK straipsnį – dėl netikrų ar suklastotų pašto ženklų, važiavimo ar kitokių bilietų, banderolių ar kitų oficialių žymėjimo ženklų pagaminimo, laikymo ar realizavimo.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Jungtinis traukinio ir viešojo transporto bilietas – jau ir Klaipėdoje

Keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ ir VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ klaipėdiečiams ir miesto svečiams pristato jungtinį traukinio ir autobuso bilietą. ...
2023-10-05
Skaityti daugiau

Kultūra

Karo ir taikos dainomis muzikai iš Kijevo ir Klaipėdos muzikinių teatrų sieks taikos Ukrainai

„Šiandienos pasaulio įvykių kontekste galbūt naiviai skamba sparnuota frazė „menas išgelbės pasaulį“, bet aš ja tikiu. Ji pasiteisino ne kartą! ...
2023-07-03
Skaityti daugiau

Mums rašo

Sveika, karaliene vasara!

Klaipėdos karalienės Luizės jaunimo centras vykdo projektą „Miesto smėlio dėžės karaliai“, kuris teigia, kad vaikystė karaliauja smėlio dėžėje, o Klaipėda ...
2023-06-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This