Viešbutyje siautėjo neadekvatus pilietis

Kriminalai ir nelaimės

Penktadienio  naktį Klaipėdoje esančiame „Auroros city“ viešbutyje įvyko keistas incidentas. Apie 1.15 val. į viešbutį užėjęs 33 metų vyras ėmė elgtis neadekvačiai – spardė reklamines nuorodas, nuplėšė telefono laidą. Administratoriui ėmus  kviesti policiją,  norėjo nutraukti šviestuvą bei  sugriebęs už kaklo ėmė dusinti viešbučio apsaugos  darbuotoją.

Feisbuko nuotr.

„Aurora city“ viešbučio direktorė Ramunė Vaitkienė „Atvirai Klaipėdai“ sakė, kad  vyras tiesiog  užėjo iš gatvės, jis nebuvo viešbučio klientas.

„Jis iškart ėmė elgtis neadekvačiai, sudaužė telefoną, įsiveržęs į restoraną, ėmė mėtyti kėdes į šonus, gerai, kad daugiau nieko nesudaužė”, – sakė viešbučio vadovė. Pasak jos, viešbučiui didelių  materialinių nuostolių  nepadaryta, kur kas didesnė – moralinė žala.  „Jis  prismaugė apsauginį, vaikinas patyrė didelę traumą”, – komentavo R. Vaitkienė. Paklausta, ar tai pirmas toks incidentas jų viešbutyje, direktorė neneigė, jog girtų klientų pasitaiko, esą būna visko, tačiau su tokiu neadekvačiu piliečio elgesiu  jiems dar nebuvo tekę susidurti. Vyriškis kalbėjo lietuviškai.

Agresyvų ir greičiausiai nuo alkoholio ar kitų medžiagų apsvaigusį vyrą atvykusi policija išsivežė su savimi ir uždarė į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This